Mooi park en een mooi huisje gehuurd , omgeving is ook mooi, jammer dat er die avond voor ons vertrek zeer veel muziek geluid uit een van de huisjes kwam, door jonge lui die de luid spaekers buiten hebben opgesteld op hun terras.
hier in dit park is echt niets goed, het huisje waar wij zaten was volgens ons al jaren niet meer verhuurd, het stonk er verschrikkelijk muf en alles wat er staat is zeker al 30 jaar oud, een kleine oude tv met alleen maar een paar Duitse zenders er op , de bedden vonden we nog het ergste , we hebben geen oog dicht gedaan, het zijn gewoon kinderbedden waar je in moet slapen, het park ziet er erg verwaarloost uit, er is ook niets open in de winter zelfs het restaurant is gesloten. van internet hebben ze daar ook nog nooit gehoord. nee ons zien ze daar nooit meer terug.
Als je volledig tot rustig wilt komen, leent dit park zich daar goed voor. Het ligt midden in de bossen. Het enige wat je 's ochtends hoort is de vogels. We hadden een compleet huisje met wasmachine en vaatwasser.
Ferienpark Twistesee ligt heel mooi in een bos aan een meer. Vanaf het park kan je makkelijk uitstapjes maken in het fraaie Sauerland. Aan het meer is een fijn strand, een aantal horecagelegenheden (één zelfs in het meer) en mogelijkheid om te waterskieën. De klim naar het meer is steil. Op het park is een leuke speeltuin. Het is de moeite waard om een huisje te huren rechtstreeks bij de eigenaar, sommige huisjes zijn namelijk qua inrichting en onderhoud zwaar verouderd. De punthuisjes in het park hebben een levensgevaarlijke trap met halve treden. Huisje 67 is fantastisch, zowel qua ligging (uitzicht op meer) als qua inrichting en comfort.
oude bende, alleen handig om ckv te halen in slot arolsen, douche, helft vd functies werkte niet, stonk, veel muggen, idioot steil om naar het meer te komen, waar alles gesloten was, om maar niet te spreken over slome harrie in zijn restaurant op het park en zijn nog meer scheve midgetgolfbaan. idioot koud snachts en belachelijk veel muggen in dit oude hok. zelfs de hond was niet blij hier.
oud park maar wel netjes schoon. toen wij op het park zaten zat er bijna niemand. er waren hoogstens 7 huisje gevuld. Receptie was doordoor bijna niet open, restaurant was gesloten wat er naast zat. Verder is er op het park een leuke speeltuin voor de kinderen, en een mooi meer om langs te wandelen. Wel een stijl stuk om erbij te komen. Park is verder netjes onderhouden. Als je een kinderbedje erbij besteld neem wel een matrasje mee want wat ze erbij leveren is zeer slecht.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |