We hebben de beste aanbieders voor Side voor je op een rij gezet:
Side Hotel Hamburg is goed centraal gelegen in de stad. We hebben eigenlijk veel te voet kunnen doen. Restaurant Meat is ook erg goed. Met name het ontbijt in de ochtend is echt wereldklasse. Het personeel is bijzonder gastvrij en vriendelijk. Het hotel is wat ouder, maar de kamers zijn zeer goed onderhouden en schoon. Echt een aanrader voor een weekendje weg.
Side Hotel Hamburg
prima hotel met goede service en zeer vriendelijk personeel. het hotel is een aanrader. Gunstige ligging voor bezoek Hamburg
Ligt midden in het centrum van Hamburg. De service en het zeer vriendelijke personeel is opvallend. Prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend.

Side
Gelegen in hartje Hamburg, perfekte ambiance zowel zakelijk als voor vakantie. Uitstekend restaurant.
Das Side ist ein TOP Hotel, Das Design der Zimmer hat mich total beeindruckt und die Lage war auch super. Das Personal war sehr aufmerksam und absolut freundlich. Der Preis ist etwas hoch aber eine Nacht im Hotel lässt ihn schnell vergessen.
Weekend naar Hamburg, wat een leuke stad! In dit prachtige hotel hebben wij het prima naar ons zin gehad. Het was heel mooi en warm weer en wij vonden het klimaat in het hotel gewoon goed. Mooi design, vriendelijke mensen en centraal gelegen. Kortom, geslaagd weekend mede dank zij deze mooie locatie.
Het complex
Totaal aantal kamers | 100 |