Kindvriendelijk Hamburg

Populair
Kindvriendelijk
Duitsland
Hamburg
Hamburg

Wat zeggen bezoekers over

Hamburg

189 reviews

8
Immer wieder schön
Door Benita op 27-09-2019
Gereisd met vrienden

Hamburg ist immer wieder sehenswert. Sehr gute Shoppingmöglichkeiten. Im Gegensatz zu Stockholm jedoch sehr dreckig und sehr viele Penner. Aber immer noch besser als in den meisten deutschen Großstädten

10
If I was a city, I would be Hamburg.
Door Jovana op 04-09-2019
Alleen gereisd

I don't have words for it. It's something you just have to see and feel

9
Very Cultural Port
Door Mark Holland op 27-08-2019
Gereisd met jonge kinderen

This place is great for fresh fish and a laid back atmosphere

8
Fijne en mooie stad voor en lang weekend.
Door Marlou op 01-08-2019
Alleen gereisd

Was aanwezig als supporter van mijn zoon en zijn sportvrienden bij de Ironman Hamburg op zo 28 juli. De andere dag een wandeling langs alle highlights van Hamburg: prachtige stad met veel bezienswaardigheden en een levend havengebied. Veel water en bruggen in de stad. Vooral het uitzicht vanaf de Elbphilharmonie is de moeite waard. En de Dietmar-Koel-Strasse vol met Spaanse, Portugese, Italiaanse en Braziliaanse eetgelegenheden is gezellig. Groot winkelgebied voor de liefhebber. Uniek dat er in de stad gezeild kan worden , op de Alster. Rondom de Innen Alster kun je heerlijk wandelen. Gezellige terrassen, zowel langs alle wateren in Hamburg als op onverwachte plekjes. Sinds 1 juli mogen de e-steps gebruikt worden op de openbare weg in Duitsland; en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt.

9
Geweldige tijd gehad in een levendige stad.
Door A. Holsappel op 14-06-2019
Gereisd met partner

Een midweek sightseeing, espressobarretjes bezoeken en fotograferen. Binnen een paar uur sta je in Hamburg waar we eerst op de Hamburgse foodtruck market na de autorit fijn wat aten. Daarna direct door naar de expositie van Lauren Greenfield in Haus der Photographie bij de Deichtorhallen. Een prachtige expositieruimte. De dagen er op hebben we de espresso barretjes en coffee roasterijen Hermtic, Playground en Törnqvist. De laatste lijkt een te hippe tent maar een mustdo voor de echte koffie liefhebber. De volgende dag stond in het teken van fotograferen in Speicherstadt en een wandeling in st. Pauli en door de oude Elbtunnel waar je aan de andere zijde van de Elbe een prachtige skyline van Hamburg centrum ziet. De dag daarop zijn we naar Blankenese gereden. Waar je een prachtig uitzicht heb op de Haven van Hamburg. Er zit een leuke horecagelegenheid op een ponton in de rivier. De reis sloten wij af met een diner bij Hobenköök.

8
Fantastisch
Door Yolanda Slotboom op 11-04-2019
Gereisd met vrienden

We gaan graag in de kersttijd naar Duitsland voor de mooie koren.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.