Hafendorf Rheinsberg
We hebben de beste aanbieders voor Hafendorf Rheinsberg voor je op een rij gezet:
Adresgegevens | Uferstrasse 1, 16831 |
Hafendorf Rheinsberg
Het huisje was redelijk, wat je nodig hebt was aanwezig. Je moest zelf de meterstanden (gas, water en elektra) bij aankomst opnemen en bij vertrek. Verschil moest je met een ec-kaart afrekenen. Het opnemen was geen pretje met name water. Ik (72 jaar) moest hiervoor op de grond liggen. Pas ook op: er is GEEN WiFi aanwezig!!! Bij de receptie is een hotspot. Op het park was niks te beleven, maar lijkt wel of je in een Noors/Zweeds dorpje bent.
Verblijf is goed alles erop en eraan
W e hadden geboekt omdat we er konden vissen vanaf het huisje bij 3x er over gebeld en dat was voor elkaar mits wij een vergunning haalden in het dorp
Voor aankomst gelijk een vergunning gehaald 5 euro pp per dag voor 14 dagen, maar helaas 280 euro weggegooid want bij aankomst op het park was het verboden en kon je alleen op het meer vissen maar dan moest je nog een bootje huren voor 95 euro pd
Dus de vakantie was 1 grote teleurstelling helaas nooit weer
Het vakantiehuis ligt aan een steiger, dus een bootje huren in niet verkeerd. In Rheinsberg is niet veel te beleven op een slot na, anders toch even gaan rijden naar Berlijn bijvoorbeeld in 1,5 uur.
Op het watergebeuren na is er weinig te beleven, waterfietsen, kano's, zeilbootjes en kleine motorige bootjes zijn te huur. Jammer dat je aan het eind van je vakantie een flinke rekening gepresenteerd krijgt, stroom, water en warmwatergebruik. Hou hier rekening mee, evenals een borg van 150 euro en linnengoed. Wij hebben het gebruikt als rustbasis met als hoofddoel Berlijn te bezoeken.