Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
50

vakanties Potsdam

Reviews over Potsdam

 • 9

  Mooie stad

  Klaas den Braven, 30-8-2017
  Wat je vooral moet doen is een rondvaart op de uitgestrekte meren in de omgeving, een stadtour met een gids en het Hollandische Viertel bezoeken. Er zijn genoeg restaurants en terrassen om je iedere dag ergens anders te vermaken. Maar vooral een aanrader is een bezoek aan het Parc Sanssouci en het zich daarin bevindende Schloss Sanssouci en het Neues Palais. Schitterend.
 • 10

  Mooie stad met geschiedenis

  Annette, 13-2-2017
  Moeite waard van bezoeken: Sans Souci , Hollandse wijk en gewoon wandelen door de zijstraten van de winkelstraat met verrassend leuke winkeltjes
 • 8

  Veel te zien

  G.Ligtenberg, 14-11-2015
  Fietsen door het park, babelsberg, hollandse wijk zeker de moeite waard, vroegere grens oost-west
 • 9

  Mooie stad

  givago, 4-8-2015
  Potsdam heeft een mooi historisch centrum met veel winkeltjes en terrasjes.De mooiste bezienswaardigheden in Potsdam zijn:Slot sanssouci met het mooie park,de Hollandse wijk (Hollandisches Viertel),Neues paleis en de Russische wijk. Potsdam mag je niet missen als je in de buurt bent.
 • 8

  Leuke stad voor een paar dagen.

  ton, 31-8-2014
  Deze mooi opgeknapte voorstad van Berlijn is een bezoek waard. Veel kastelen, tuinen en een mooie binnenstad. De stad is goed te belopen. wil je verder naar de kastelen met tuin dan is een fiets handig en het is er goed te fietsen, hoewel het niet zoals in Nederland overal vrij fietsen is in de parken en tegen de richting in. De prijzen liggen beduidend lager dan in Nederland.
Potsdam scoort een 8,5 uit 10, op basis van 45 reviews
Advertentie
Advertentie