/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02230000-02239999%2FE2231251.jpg)
Tropical Islands
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03040000-03049999%2FE3044223.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02730000-02739999%2FE2734252.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03040000-03049999%2FE3044217.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03040000-03049999%2FE3044219.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03040000-03049999%2FE3044214.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Tropical Islands voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Vakantie vieren in Duitsland op Camping Tropical Islands met binnen- en buitenbaden, een wildwaterbaan en jacuzzi’s. Tropisch is het zwembad zeker dankzij de beplanting en aangename temperatuur. Ook een sauna, spa en fitness zijn aanwezig. Bijzonder overnachten doe je hier in een tipi. Rijd in 10 mi...
Tropical Islands
Hartstikke leuk concept. Wij zaten in een hotelkamer in tropcial island. Was erg grappig om een keer zo te doen. Je loopt op je slippers in je badpak zo het zwembad in. Wij waren de eerste week vd meivakantie en Duitsland had geen vakantie hierdoor lekker rustig. Geen wachtrijen bij de glijbanen ect. Het ontbijt was super! Diner te duur en behalve de friet was het ook niet zo smakelijk. Wel goed dat je een beker kan hervullen want met de temperatuur in tropical island wordt je wel dorstig! Spa gedeelte en zonnebank zijn heerlijk. Al met al superleuke vakantie gehad.
Samen met mijn gezin 4 dagen verbleven in een woodland home.
Vooropgesteld is het zwembad prachtig. Een mooie locatie en leuk opgebouwd. De aanwezige faciliteiten zijn wel relatief duur en de kwaliteit van eten is bijvoorbeeld matig, ook de a la carte restaurants. Personeel is vriendelijk! En je krijgt echt een tropengevoel!
Ons huisje (een woodland home) was knus. Op zich prima. Een iets te grote keuken en eigenlijk een te kleine living. Maar je leeft er in principe toch niet. De hygiëne viel me in het huisje tegen. Schimmel op de entreedeur. Schimmel onderin de gordijnen. Veel mieren door het hele huisje. Veel Spinnenwebben en stofnesten aan de muur, plafond en afzuiging. Eetkamerstoelen waar de bekleding van scheurde (nepleer met een loslatende bovenlaag) De glazen douchedeur hing uit zijn scharnieren...
Zwembad is een herhaling als we ooit in de buurt zijn. Het huisje zou ik niet meer boenen.
Gigantische dome met heel veel dingen te doen, zwembad is geweldig, alleen inderdaad heel druk. Huisjes waren super alles wat je nodig hebt met 2 badkamers en 1 wc. Zorg wel dat he voor je eigen eten zorgt want dat kost daar een fortuin en smaakt niet eens lekker
Tropical Islands
Leuke vakantie gehad. De 'dome' is heel erg groot, ca. 30 graden binnen, zwemwater ca. 32 graden. Talloze glijbanen, tevens wildwater banen en buiten zwembaden, de kids hebben zich uitstekend vermaakt. Restaurants en barretjes ook in de dome aanwezig, allemaal wel prima, gezond aanbod kan wel wat beter. Alles is verder eigenlijk wel goed geregeld m.b.t. schoonmaak, netheid etc. Wij waren wel blij dat we buiten de Duitse schoolvakanties (1e week NL meivakantie) daar waren omdat het lekker rustig was, in het weekend kwamen ook de daggasten en liepen de wachttijden overal sterk op. Het is mogelijk om in de dome in een accommodatie of tent te overnachten, maar gezien de hoge temperaturen waren wij blij dat we op het naastgelegen resort een huisje hadden wat ook erg netjes en voldoende ruim was. Er rijdt een gratis pendelbus op en neer. Al met al een aanrader, maar wel buiten de Duitse vakantie periodes.
Wij hadden een verblijf van 3 nachten tijdens de kerstvakantie (5 Jan-8Jan) in een 4 persoons vakantiehuis “Woodland”. Het vakantiepark is ruim opgezet. Het huisje was goed! Heel schoon, alles erg netjes. Het zwembad was tof. Vanwege Corona halve bezetting, dat was al behoorlijk druk (alle ligstoelen bezet met handdoeken) alle glijbanen waren open. Wij gingen in de loop van de middag tm ‘s avonds. Onze kinderen (17 en 12) vonden het mooi maar na 1 a 2 dagen waren zij uitgekeken in het zwembad. Horeca prijzen normaal. Geen vuiltje op de grond te vinden, alles erg netjes en schoon! Shuttlebus 2x per uur van park naar zwembad (1,5 km) tot ‘s avonds laat. Goed geregeld! Al met al een aanrader!
Prachtig zwembad. Heerlijke temperatuur! We hadden een huisje op het park geboekt bij novasol. Dat huisje was erg mooi en netjes schoon. Ruim huisje op loopafstand naar het zwembad. In het zwembad is alles verkrijgbaar maar we namen zelf ook wat eten en drinken mee. De bekers en bierflessen die je binnen in het zwembad krijgt, kan je weer inleveren ivm statiegeld. Kindjes van 2 en 3 jaar hebben zich heerlijk vermaakt!! Het zwembad was erg schoon! Ivm corona waren niet alle glijbanen open, maar nog steeds meer dan voldoende om de hele dag lol te hebben. Echt een aanrader!!!!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |