Mercure Berlin Tempelhof Airport
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieABBA Berlin
HotelGoed eten Ga naar accommodatieHotel 38
Hotel Ga naar accommodatiePalace Berlin
HotelPrachtig gelegen
Mercure Berlin Tempelhof Airport
Heerlijk verblijf gehad! Ontvangst, kamer en het ontbijt erg goed. Vriendelijk personeel. De douchekop kon niet heel hoog, maar ik paste er met mijn 1.78 net onder. De douche had een heerlijke straal. Omdat de douche in het hoekje van het bad zat, stond ik wel steeds op de stop en liep het bad vol. Dan moest ik de stop steeds weer open draaien. Maar dat is een detail wat mijn pret niet heeft gedrukt.... Alles was goed schoon en net. Op de tv was o.a. een Nederlandse zender te vinden. Openbaar vervoer is op loopafstand. Een volgende keer in Berlijn zou ik weer voor dit hotel kiezen.
De ligging en de service van het hotel was uitstekend. De kamers en het ontbijd uitmuntend. Personeel was steeds bereid om al uw vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.
Mercure Berlin Tempelhof Airport is een prima hotel dat voldoet aan alle verwachtingen. Er is een ondergrondse parkeergarage met een ruimte speciaal gereserveerd voor hotelgasten. Ook is er een metrostation (Boddinstraße) op loopafstand. Het ontbijt was vrij uitgebreid en beviel goed. Onze driepersoonskamer was schoon en prima op orde. Al met al een prima hotel om een paar dagen in te vertoeven.
Mercure Berlin Tempelhof Airport
De bardame Anita,was plezant.het verblijf was heel aangenaam,mooie en ruime kamers
Voor een citytrip in dit hotel verbleven. Een echte aanrader, je zit op 2 minuten van de metro. Met de metro ben je binnen 20 minuten midden in het centrum! Kamers ook erg goed, goed bed, alles was schoon en een mooie badkamer. Ontbijt was aan de drukke kant maar er is meer dan voldoende keuze. Als je met de auto gaat is dit ook ideaal. Onder het hotel is er een stukje parkeergarage afgesloten voor het hotel alleen. 12 euro per nacht.
Mercure Berlin Tempelhof Airport info
Soort hotel