InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof - Adults only
Zeer, maar dan ook zeer tevreden over het hotel. Gastvrij en goede bedden. Echt een aanrader. Metro naast de deur en de Brandenburger Tor op loopafstand.
Goed hotel. Modern ingericht. Kamer en bed prima van omvang. Goed schoon. Hotel ligt dicht bij de Kurfurstendamm en direct naast het hotel zit een metrostation. Schuin tegenover het hotel zit parkeergarage Metropole daar heeft onze auto 4 dagen gestaan voor Eur 36. Veel prima restaurantjes in de buurt in de zijstraten van de Kurfurstendamm. Ontbijt in het hotel is buffet met van alles. Ontbijten in de buurt kan ook maar let dan wel op de prijs, zit heel veel verschil in. Wij zijn 3,5 dag in Berlijn geweest, dat vond ik mooi, wel nog lang niet alles gezien.
In een woord fantastisch, schone ruime kamers, prima bedden, beste ontbijt ooit gehad in een hotel. Ik ben een kritische reiziger maar hier echt niks op aan te merken!
Vriendelijk personeel. Prima kamers en uitstekend ontbijt. Naast metrostation Kurfurstendam.
We kwamen te vroeg aan om in te checken (eigenlijk pas om 14.00 uur) maar dit was geen probleem, we konden meteen inchecken en gebruik maken van onze hotelkamer. Mooie, schone, ruime hotelkamer. Vriendelijk personeel. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet, zoveel dat een keus maken moeilijk wordt. Als je het hotel uitstapt ben je idd bij een metrostation wat erg makkelijk is. We hebben een heerlijke stedentrip gehad in Berlijn. Hotel is zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!
Adults only | Beschikbaar |
Zakenhotel | Beschikbaar |