Laagste prijsgarantie
6.9VoldoendeScore uit 13 reviews
    Onderkomen
    Activiteiten

Over Schlosspark Bad Saarow

Ontdek de idyllische charme van Schlosspark Bad Saarow, genesteld in de natuur bij het betoverende Scharmützelsee. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning en avontuur met moderne faciliteiten en een scala aan sportieve activiteiten. Of je nu wilt ontspannen of verkennen, dit is de ideale uitvalsbasis.

De ligging

Schlosspark Bad Saarow ligt prachtig bij het bos en midden in de natuur, direct naast het schitterende meer Scharmützelsee. Het biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van alledag. Met slechts 3,5 km naar het centrum en de thermen van Saarow, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Voor degenen die van ver komen, is de luchthaven Berlin-Tegel op 85 km afstand, wat het makkelijk maakt om deze mooie locatie te bereiken.

Schlosspark Bad Saarow blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten die elk verblijf onvergetelijk maken. Met 113 kamers en accommodaties biedt het hotel een warm welkom met een handige receptie en inclusieve WiFi in de lobby voor al je digitale behoeften. Het buitengedeelte, compleet met barbecueplaats en uitgestrekte ligweide, nodigt uit tot ontspannen middagen in de zon. Voor de actieve vakantieganger is er een uitgebreid sportaanbod van watersporten zoals kanoën en windsurfen tot balsporten waaronder golf en tennis. Fietsliefhebbers kunnen de omgeving verkennen met de beschikbare fietsverhuur. Parkeren op het terrein is ook inclusief, wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en verblijf.

In Schlosspark Bad Saarow begin je de dag precies zoals jij dat wilt, aangezien de accommodatie zonder maaltijden wordt aangeboden. Dit geeft je de vrijheid om de lokale keuken te verkennen of zelf een maaltijd te bereiden in de goed uitgeruste keuken van je accommodatie. Voor een snelle koffie of een gezellige middag met gebak is er een koffiehuis op het terrein beschikbaar.

Vakantiegangers die Schlosspark Bad Saarow bezoeken, moeten rekening houden met de mobiliteitsmogelijkheden binnen de accommodatie door de beschikbare fietsverhuur. Hoewel de beschrijvingen geen specifieke informatie bevatten over een huisdiervriendelijk beleid, dresscode in restaurants of specifieke betaalmethoden, is het altijd aan te raden om voor vertrek direct contact op te nemen met de accommodatie voor de meest actuele informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

Am Theresienhof 60, D-15526

Schlosspark Bad Saarow

6.9VoldoendeScore uit 14 reviews

Onderkomen
    Activiteiten

Prachtige omgeving, net park!
Door Vink op 04-08-2023

De omgeving is prachtig! Park is netjes.
Nadeel wat je niet bij het boeken ziet is dat stroom en water apart wordt afgerekend. Voor ons gezin kwam hier nog ruim 85 euro bij na een week. Naar mijn idee ( vergeleken met thuisverbruik) buitensporig hoog en veel.

Te duur voor wat je krijgt
Door Evelien op 05-09-2015

Huisjes liggen mooi maar zijn qua inrichting niet comfortabel. Slechte bedden. Het beloofde internet werkt niet en je mag ook maar een apparaat aanmelden. Geen NL televisie zenders. Na afloop van het verblijf moet je het waterverbruik en de electriciteit betalen. Dat kan aardig oplopen!

Mooi park, maar vreselijk duur.
Door Ronald op 08-08-2015

Dat doen we dus nooit meer! Behalve het belachelijk dure water en energie, waren de bedden om te huilen. Daar zou je vluchtelingen nog niet op laten slapen. Voor Internet kreeg je 1 voucher die niets waard was want het internet lag er bijna altijd uit. Maak er dan ook geen reclame voor. Voor 2 weken ben je meer dan 2000 euro kwijt.

Schlosspark Bad Saarow

Geen 2e keer
Door Caroline op 07-08-2015

Het park ligt prachtig aan het meer en de huisjes zien er leuk uit. De aankomsttijd om 16:00 uur is laat. Het huisje zelf is vrij basic uitgerust. Er stond een bank in maar dat was van het model zit nog slaap... De bedden waren ronduit slecht. Ik heb uiteindelijk uit de kinderkamer een matras gepakt en daar de 2 weken op gelegen. Ook de keuken is heel karig uitgerust. Een klein koekepannetje en wat normale pannen...
Vond de prijs kwaliteit verhouding niet in balans. De huisjes zijn erg duur voor wat je krijgt,
Personeel is niet vriendelijk en de electra en water rekening komt gewoon nog bovenop de huur. Het park ligt aan een doorgaande weg waar het druk is. Ons huisje lag pal aan de weg.
We zijn vertrokken en hebben de inspectie niet afgewacht. Met 700 km voor de boeg wil je vertrekken als je ingepakt bent.
Het plaatsje zelf ligt leuk en heeft voldoende te bieden. Verder fijne uitvalsbasis voor Berlijn, Potsdam of Dresden. Het meer is erg mooi en daar kan van alles gehuurd worden.

nooit meer
Door bad wespennest op 01-08-2015

Mooi huisje maar gelijk bij aankomst bleek al dat er onder het dak veel wespen woonden. Gelijk gemeld, op zaterdagmiddag Op maandag is er gif gespoten, maar dat hielp niet. Weer geklaagd, werd laconiek op gereageerd. Het huis was niet echt schoon. De eindafrekening was erg hoog terwijl we zuinig aan deden met stroom en water. Het uitchecken was een drama. We konden op zaterdag 1 aug pas op zn vroegst om 10 uur eindinspectie verwachten want het was druk. Toen we ruim van te voren met de receptie afspraken dan liever op vrijdag 31-7 om 9 uur te vertrekken (we moesten 700 km naar huis rijden), bleek dat op de ochtend zelf niet bekend en moesten we nog eens 50 -60 min wachten op inspectie. Iets om rekening mee te houden als je dit park boekt. Wel een voordeel, je zit dicht aan de autobahn naar Berlijn, (50 min rijden) waar we dan ook vaak geweest zijn. Ook Potsdam is een absolute aanrader. De wifi is heel zwak

Wat een park!
Door Max op 27-07-2015

Wat een verblijf!
Max, , jul 2015
Wat een park! Het begon allemaal toen we vanuit Bad Nenndorf hier naartoe kwamen om de overige twee weken te spenderen. Afijn, wij komen aan om 14.30 blijkt dat we pas 16.00 onze sleutel kunnen halen (wat een tijd!). Daarna maar naar de REWE gegaan voor de eerste boodschappen. Vrouwlief is toch niet de snelste dus die tijd vul je wel. Onze kamer was eindelijk klaar. Het huisje bleek bij aankomst al erg tegen te vallen, ik wordt 's nachts nog steeds wakker van die bank waar het lijkt alsof je er helemaal in weg zinkt (Titanic-effect) en dat bed bleek eerder een nachtmerrie dan een droom. Ook de WC was niet goed schoongemaakt door de Poolse meiden. Daarnaast was er Wi-Fi beloofd maar dit park had het zó aan banden gelegd dat het maar op één apparaat mogelijk was en het signaal bleek ook tamelijk slecht. Wat een park, zucht.
LiggingServicePrijs / kwaliteitActiviteiten