We hebben de beste aanbieders voor Naabtal voor je op een rij gezet:
De sfeer van de camping is super. Prachtige plekken aan het water, leuk zwemmen en vissen in de Naab. Weg hoor je, maar sliepen er prima op. Ouderwetse receptie, winkel en restaurant met allemaal familie die het samen doen, reserveringen geschreven in een groot boek, grote ouderwetse rekenmachine, stroom zelf bijhouden, op de fiets naar je plek gebracht worden. Dit was echt heel leuk/knus. Toiletgebouwen waren netjes om te zien, echter de achterste was absoluut niet schoon. Het stonk er de hele dag naar een sterke urine lucht. Een keer goed schrobben of hoge druk er af en toe doe zou wel mogen. En was gedeelte erg laag, waardoor je gebukt moet staan. In restaurant kon je heerlijk eten voor weinig. Aardige hardwerkende bediening. Sportvelden ook erg mooi. Omgeving leuk voor wandelen, fietsen en kanoën.
prachtig gelegen camping met mooi plekken. goed en schoon sanitair, geen wifi, kleine winkel voor brood ,vleeswaren en ijs, restaurant met buitenterras met lekker eten, vriendelijke en snelle bediening. gebruik van wasmachine en droger is niet duur .Camping ligt aan de rivier de Naab je kunt er mooi fietsen vanaf de camping, ook naar Regensburg. ligt ongeveer 20 km vanaf de snelweg
Deze camping heeft echt fantastisch sanitair in het hoofdgebouw. Luxer dan thuis voor de meest campingbezoekers denk ik. In het aparte sanitairgebouw is dat iets minder, maar nog steeds keurig en netjes onderhouden. Wij hadden een prachtige plek direct aan het riviertje. Dat was na een klein debacle in Ostenrijk een week eerder een welkome verademing. Wat is het héérlijk om een paar keer per dag bij temperaturen van 30+ even af te koelen in de Naab! Helaas was de toegang tot de rivier na enkele dagen wel gesloten vanwege Blauwalg. Maar daar kan de hardwerkende campingfamilie weinig aan doen. We hebben wel nog lekker kunnen kayakken, en wandelen in de bosrijke omgeving. De camping heeft helaas géén zwembad. Er zijn diverse leuke dingen te doen in de omgeving. Wij zijn één week geweest maar we hadden het ook twee weken kunnen uithouden! Een verbeterpuntje zou zijn om iets meer te doen voor de oudere jeugd. Het honk was gesloten.

Naabtal
Van maandag tot en met donderdag. Met caravan prima tijd gehad. Camping is deels voor vaste Duitse gasten en deels is het een doorreiscamping. Mooi gelegen aan rivier, helaas wel wat geluid van doorgaande weg. Sanitair is degelijk en goed. Geen activiteiten meegemaakt noch gezocht. Restaurant werd goed bezocht doch zelf geen test gedaan. Helaas kan je niet betalen met een kaart en om te douchen heb je 50 cent muntjes nodig, is wel wat ouderwets.
Een super camping om te overnachten en te eten!Nadeel beetje ouderwets met muntjes douchen en stroomkast stand opnemen bij aankomst en weer bij weggaan sleutel ophalen en eindstand noteren......... verder perfect.Ligt op goede afstand van snelweg.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |