8FantastischScore uit 39 reviews

Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Lindau am See

Bij Park Camping Lindau Am See word je wakker met verse broodjes en koffie en dineer je in het BBQ restaurant. Dagelijks koop je lokale producten op de markt van de camping. Het sanitair is hier erg schoon. 's Zomers neem je een verkoelende duik in de Bodensee waar Park-Camping Lindau am See aan grenst. Binnen 5 minuten in Oostenrijk.

• BBQ toegestaan

• TV

• Centrale verwarming

• Fitness

Fraunhoferstrasse 20, D-88131

8FantastischScore uit 39 reviews

Mooie camping
Door Rk op 20-07-2022

We stonden hier in het hoogseizoen 2 dagen met de camper. Het is een mooie verzorgde camping. Wel vol, vrij dicht op elkaar en veel auto’s langs de paden, onze plek was wel ruim genoeg voor een grote camper. De sfeer is vriendelijk en rustig, ‘s avonds 22/23u is het erg stil.

Receptie zeer efficiënt, aardig personeel. Communicatie over de (last minute) boeking liep ook goed. Buskaartjes naar Lindau (5km) zijn inbegrepen.

Het toiletgebouw nabij het meer mag wat vaker schoongemaakt, einde van de dag toiletpapier op vieze vloer uitpuilende vuilbakken etc. Sanitair nabij receptie beter. Het echte hoogtepunt: De ligging direct aan het meer is geweldig. Wat een uitzicht, op de bergen en het plaatsje Lindau. De zonsondergang was genieten, dobberend in het water met een rustig live muziekje steeds meer lichtjes aan zien gaan aan de overkant. De camping en omgeving lijken me ook prima geschikt voor een langer verblijf.

Geen waar voor je geld.
Door Erik op 23-08-2020

Grote drukke dure camping. Rommelige plaatsen. Sanitair prima maar niet meer dan dat. Veel auto’s langs de paden. Veel vaste gasten die dat ook wel uitdragen. Mooie omgeving. Maar ons zien ze niet meer terug.

Mooie verzorgde camping
Door Fam opheij op 25-07-2020

Mooie verzorgde rustige camping schoon sanitair met het carona veel aandacht voor We hadden een mooie plaats aan het meer We komen zeker nog eens terug

Fantastische camping.
Door Henriette op 09-09-2018

Een hele fijne camping waar we al 9 jaar komen.Ondanks dat de camping helemaal bezet was is het sanitair schoon.De viezigheid is van de mensen zelf wat ze in de douches achterlaten.Ik zou wel eens willen weten of die mensen hun douche thuis ook zo achterlaten.Er wordt 3 keer per dag schoongemaakt.Ondanks de drukte op de camping[camping was helemaal bezet] was het toch ,s avonds laat rustig en geen geschreeuw van mensen die bij elkaar zitten.Het spoor naast de camping is niet storend.De plek op de camping zoeken wij zelf uit en reserveren al vroeg zodat we ook een plek hebben waar we graag staan.De uitstapjes zijn altijd leuk,er is genoeg te doen in de omgeving.Enige minpunt vind ik de honden op de camping,die vaak zitten te blaffen,maar hebben zeer zeker geen last van hondenpoep.Wij komen zeker weer naar de camping.

Fantastisch
Door M. van S. op 31-07-2018

Mooie maar hele drukke camping, zelfs doordeweeks in het voorseizoen (juni). we hadden het allerlaatste plekje waar de camper van 7,5 meter net paste. Kleine plaatsen en gelegen aan het fietspad en spoorrails langs de camping, dus redelijk wat overlast. Maar de ligging aan het meer en op fietsafstand (via datzelfde fietspad dus) van Lindau maakt bijna alles goed.

Leuke camping met paar minpuntjes
Door Mat op 25-08-2017

Leuke camping prachtig gelegen aan de Bodensee. Veel te doen in de omgeving, mooie wandelingen, fietsen, bergen. Sommige plaatsen, waaronder de onze, zijn te klein voor een caravan met voortent en luifel. Spoorlijn vonden wij niet storend. Personeel helpt wel, maar niet altijd even vriendelijk. Personeel bij strandtent en restaurant zijn super aardig en behulpzaam Er waren enkele Nederlanders, maar geen met kinderen. Voor onze dochter van 13 een groot nadeel. Misschien pech? Sanitair is niets speciaals, maar goed schoon.