Illertissen

We hebben de beste aanbieders voor Illertissen voor je op een rij gezet:
Lindau am See
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Dietenheimer Str. 91, 89257 |
Illertissen
Uiterst hartelijk ontvangst. Je wordt naar je plek begeleid. Sanitair is nieuw en super schoon. Voldoende aanbod. Wij hadden een vaste plek waardoor we meer richting de achterkant van de camping stonden. Er is ook een trekkersveld waar je voor 1 nacht kan staan.
Zwembad getest door kids. Was fris en schoon. Gewoon ok! Zwembad is open tot zonsondergang.
Brood bij inchecken besteld. Restaurant is een soort snackluik waar je om maaltijden af te halen wel je eigen bord moet meenemen. Prima schnitzel. Voor de vegetariërs onder ons zelf iets in elk geflanst.
Een prima overnachtingsplek.
Voor het eerst in de gelegenheid om in voorseizoen te kamperen, deze camping op doorreis naar Italië aangedaan.
Zwembad was niet open dus daar geen mening over..
Aangekoppeld overnacht.
Vriendelijke ontvangst, werden keurig op de plaats geholpen.
Goed sanitair.
Gezellig eettentje op de camping met prima eten .. Ook om mee te nemen.
Niet heel goedkoop... maar prima overnachting camping.

Illertissen
Het zwembad en het sanitair is mooi. De staanplaatsen zijn minder. Alles op een rijtje....
Erg duur.
Hééél veel Duitsers. Wij waren de enige Nederlanders! Voor ons geen probleem maar wel heel raar???
Het eten in het restaurant viel een beetje tegen.
Met auto naar Bolzano. Erg leuke stad. Gezelligheid troef.
Het was een zeer vriendelijk welkom, ze hebben zelfs geholpen met de caravan op zjin plek te zetten. Plekken zijn ruim, sanitair is schoon en ruim. Eetgelegenheden is in ongedwongen sfeer met zeer vriendelijk personeel. Kortom een prima overnachtingscamping
Mooie camping die deels (en veel) als doorreis camping gebruikt wordt en deels vaste gasten heeft. Heel vriendelijk personeel! Nog nooit zulk mooi en luxe en schoon sanitair gehad op een camping!! Er is een zwembad en vanaf de camping vele wandel en fietsmogelijkheden. Camping restaurantje is erg klein, in het dorp mogelijkheden genoeg. Wij bleven 2 nachten op doorreis naar Italië. Zeer aan te bevelen!