Rhön Park

We hebben de beste aanbieders voor Rhön Park voor je op een rij gezet:
Rhön Park
We komen hier graag terug, de kinderen (9 en 12) vinden het de beste vakantie ooit. Ze gaan naar de overdekte speelhal of uren zwemmen. Het zwembad is 1.20 M en goed onderhouden. Het eten is prima verzorgd er zijn twee buffet restaurants (een groot en een kleinere), eten doen we in de ochtend en avond. De middag kom je makkelijk door met een kleine snack of wat fruit.
Een dag naar Frankfurt als je een stukje rijden niet erg vindt. Fulda is dichterbij. De Wasserkuppe is het bezoeken waard, je vindt er het zweefvlieg (en modelbouw) museum en een gave rodelbaan. Of gewoon vanaf het hotel een van de wandelroutes ontdekken, je loopt vanaf de speeltuin zo het bos in. Het uitzicht is fantastisch. Bij een wandeling naar Silbersee kom je echte stilte tegen.
Bel ze als je wilt boeken, je krijgt vast een goede aanbieding. De prijs kwaliteit is prima: vraag naar een gerenoveerde kamer en ga niet voor de goedkoopste kamers.
Ik zou beginnen met de pluspunten om het leuk te beginnen.Dat is het uitzicht en de activiteiten voor de Kids! En oja de kamer is schoon en ruim.Zo dan nu de minpunten..Vervallen resort, ik denk tig jaar geleden gebouwd en daarna nooit meer iets aan gedaan. Sfeerloos, oubollig, het terrein en tennisveld ligt erbij alsof er een atoombom op gevallen is.Het eten is heel simpel en niet heel veel keus, en oke ik moet er bij vertellen dat het gaat om wat je gewend bent van een resort he.. wij zijn in al heel wat resorts geweest en dan doet deze echt ver onder.Je beddengoed en handdoeken worden ook niet opgemaakt of vervangen bij 2 nachten/3 dagen. Dus met 4 personen moeten we 3 dagen met 4 handdoeken doen mits je ervoor betaald..maar dat gaan wij Hollanders niet doen. Zwembad is oké, maar te klein voor zo een resort bij een normale bezetting. Kortom, onze kleine Kids hebben zich goed vermaakt hoor 😅
Het is een heel groot complex. Wij zaten in gebouw 33 en als we naar de receptie of zwembad wilde was het zeker 10 min lopen en twee maal de lift. De kamer was gerenoveerd, de badkamer en de gang nog niet. Ondanks renovatie blijft het oud en wij vonden het vergane glorie. Het was het net allemaal niet. De eetzaal bij de receptie leek een grote vreet schuur van Ikea. Het eten was verder prima. Het zwembad binnen was heerlijk warm. Buiten was erg klein en je kon niet echt rustig bij het zwembad liggen. Wij zaten tegenover de grote speeltuin en de overdekte speelhal. Dat was ideaal met de kinderen. Er is ook een groot veld met allerlei sport mogelijkheden. Wij hadden veel Nederlanders verwacht maar dit was niet zo en vonden wij jammer voor de kinderen. Directe omgeving weinig te doen maar als je iets verder rijdt genoeg leuke dingen. Watterkuppe leuk voor kinderen, wel toeristisch. Voor weekje is het prima maar al met al viel het tegen.

Rhön Park
De negatieve recensies zijn niet terecht! Appartement was schoon en netjes. Wij hadden extra luchtbed mee voor onze dochter, dit was erg handig. WiFi was gratis, kids konden Netflix kijken in het gehele hotel. Half pension was goed, typisch Duits maar prima. Neem sokken mee voor het hele gezin als je rudy’s Avonturenland in wil, anders geen toegang. Zwembad was geweldig! Stad Fulda is een aanrader. Wandelen bij Schwartzes Moor is prachtig. Eten en wandelen bij de Thüringer Hutte ook erg leuk. Wasserkuppe rodelbanen waren ook leuk. Kortom teveel te doen in te weinig tijd. We hebben het erg leuk gehad.
Ein funktionaler Bau mit dem Scharm der 70er. Abendessen lauwarmes Art Rindergulasch, Schweinebraten, gedünsteten Fisch. Dazu kalte Nudeln, Kartoffeln sowie lauwarmes Wirrsinggemüse und Rosenkohl. Okay der Salat war kalt aber hatte schon bessere Tage gesehen(braune Stellen bei Blattsalat). Zimmer modernisier?! Fazit: Fahre hier nicht mehr hin, im er EU gibt es für den selben Preis 7 Tage - Vollpansion incl. 2 Getränke zum Hauptgang und einen Kaffee danach. Ohne das man für Getränke über teuere Preise zahlen muß.
Soort hotel
Kindvriendelijk | Beschikbaar |