B&B Hotel Erlangen
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel B&B Hotel Erlangen voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel Ga naar accommodatieWaldhotel Heppe
HotelZeer schoon Ga naar accommodatieEurostars Grand Central
Hotel Ga naar accommodatieLandidyll Wald- und Sporthotel Polisina
HotelZeer schoon
- Kevin20-08-2018
Top doorreishotel!
Goed doorreis hotel. Direct naast de snelweg. Incheckcomputer in de gang voor late aankomst. Schone kamers, praktisch en betaalbaar. Wij gingen op de weg terug een dag eerder terug, het was geen probleem om dit te wijzigen, er waren kamers beschikbaar. Helemaal top!
- Hygiëne
- Nico16-08-2017
- Martine05-05-2013
goed hotel voor een tussenstop
Wij hebben met onze 2 kinderen op de heen en terugreis naar Kroatië hier overnacht. We hadden een 4 persoonskamer die er netjes en verzorgt uit zag. De eerste nacht konden we kiezen voor een niet roken kamer en dat was wel heel erg prettig. De tweede nacht( op de terug reis) was dit jammer genoeg niet zo. Bij ons tweede verblijf hadden we wat meer peg ook met de badkamer. We waren allemaal even naar het toilet geweest en toen we terug kwamen van het eten bleek de badkamer vloer blank te staan en rook niet erg lekker. Het bleek dat het toilet aan de onderkant lekte waar door het op de vloer liep. De receptie was al dicht dus konden het nergens melden. Wel zelf natuurlijk schoon gemaakt. De volgende ochtend gemeld bij de receptie en er is ons verzekerd dat we er nog iets van terug zouden horen. even afwachten dus. Verder is het ons goed bevallen en zou het zeker weer doen als tussenstop.
- Eten
- andereja02-02-2013
Precies wat je verwacht van een doorreishotel
- J12-06-2011
- R. de Haan26-02-2009
Goed overnachtingshotel en super gelegen
- familie van Vondelen23-08-2008
Prima hotel
Wij hebben overnacht in dit hotel op doorreis vanuit Italie. We zijn twee nachten gebleven, want we zijn een dag in Playmobil Fun Park geweest. Dat is vanuit het hotel ong. 20 minuten rijden. (Erg leuk park!) Keurig hotel, frisse uitstraling, prima ontbijt in buffetvorm, vlakbij de snelweg, prima familiekamer voor twee volwassenen en twee kinderen, niet duur! Er zijn door heel Duitsland nog meer B&B-hotels te vinden. (Wij zijn ook in Munchen-Nord geweest.)
- Eten
Hotel B&B Hotel Erlangen info