Holmernhof

We hebben de beste aanbieders voor Holmernhof voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Holmernhof in Duitsland is geschikt voor ouderen (60+). Een schone camping met luxe sanitair. Holmernhof is een kuuroord waardoor er veel rust heerst en er veel senioren zijn. Wel geschikt wanneer je op doorreis bent want aan een speeltuin en speelkamer is gedacht. Gelegen in rustig Bad Füss...
De plekken op de camping klein, uitzicht is de achterkant van de buurman / vrouw Sanitair is goed en schoon Veel hinder van de rook van de bio verbrandingsinstallatie (camping is eigenaar ) hele dag hangt er een rooklucht personeel niet erg behulpzaam biergarten is een aanfluiting vaker dicht als open Je bent welkom op de camping vanaf 2 uur, poort gaat niet eerder open dan 3 uur veel als doorreis camping gebruikt Van de plekken (160 in totaal) waren er 60 bezet in hoogseizoen ??????
Alles was overweldigend mooi en schoon. Ik elke toilet een tv scherm die dingen over de omgeving laat zien. Een super goed geregelde biergarten met genoeg te eten en drinken. De dorpjes rond de camping zijn echt op 60+ ers gericht. Het dorpje Bad Fussing is beetje saai zelfs. Vlak naast de camping ligt een mooi zwembad met uitgebeide mogenlijkheid om te eten en drinken. De uitbaters van deze horeca zijn niet echt vriendelijk en begrijpen maar heel weinig. Ik denk dat het een grote famillie Siriëers is. Met zweetvlekken in shirts bedienen ze de keuken, ziet er onfris uit. Schuintegenover de ingang van het zwembad licht verscholen achter de bosjes een minimarkt met superaardige Duitse uitbaters. Camping zelf was overigens relatief goedkoop. Voor 4 nachten met camper,stroom.en 4 personen was in €200,- kwijt.
Super de luxe schone camping. Ruime plaatsen. Zwembad op loop afstand. Wel nors zwembad personeel vooral de man van de kaartjes. Aan de camping geweldige biergarten. Maar er staan eigenlijk alleen maar 60+ Dus sochtends lang uitslapen kan op deze camping. De tent plaats staat aan die biergarten en speeltuin dus dat is een andere dynamiek. Je loopt zo naar het dorpje en de supermarkt.

Holmernhof
Geweldig nette, rustige camping. Veel campinggasten op leeftijd, maar tijdens ons korte verblijf van 2 nachten stonden er wel nog 3 nederlandse gezinnen. Mooie speeltuin met groot voetbalveld. Gebruik maken van het mooie zwembad dat op een paar minuten loopafstand ligt. Ongelofelijk mooi sanitair. Erg schoon. De douche is fenominaal. Voor ons echt een plekje om even bij te komen.
Sehr zu empfehlen für Familien... großes Apartment Platz für fünf Personen.. eigenes großes Spielplatz ...Freizeit Aktivitäten zu Fuß erreichbar ... Freibad in der Nähe keine 5 Minuten Fußweg... Biergarten mit Essen auf dem Platz Diverse Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung schnell erreichbar...
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |