Alemannenhof
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartement Ga naar accommodatieBlack Forest Lodge
AppartementZeer schoon Ga naar accommodatieSchingerhof
AppartementPrachtige kamers Ga naar accommodatieTerrassenpark
Appartement
Alemannenhof
Grote en mooie junior suite. Zeer proper. Personeel vriendelijk. Zeer goed verzorgd ontbijtbuffet en een super lekker 4 gangen menu. Skibus voor de deur. Skigebied Feldberg in 20 minuten.
Mooie ruime kamer. Iedere medewerker van het hotel is zeer vriendelijk en attent. Leuke kleine attenties die het verblif nog aangenamer maken.
De appartementen (am see) zijn zeer ruim en volledig ingericht. Alleen nogal ongezellig en kaal. De keuken heeft alles erop en eraan en ook de badkamer is luxe. Je kunt alleen incl ontbijt boeken, dit is beneden in het gebouw en erg goed en uitgebreid. In het hotel (300 mtr naar beneden) is een klein zwembad met tegenstroom (niet echt voor kinderen) en een prettige sauna. Het avondeten is goed, gezellig maar prijzig. De appartementen am buhlhof zijn wat gezelliger ingericht maar iets kleiner en het ontbijt is 300 mtr verder in het hotel. Wij vonden het appartement erg prijzig, ruim 1000 euro voor een week en met 2 slkrs. Dit jaar geinformeerd en is nu bijna 1400 euro geworden voor 2012 (38% prijsstijging tov 2011) Feldberg is veel goedkoper (voor de helft van de prijs). Aanrader is het zwembad in Titisee, een super kindergedeelte met 15 glijbanen en een super volwassenen gedeelte met binnen en buiten whirlpools, een bar in het water en alle luxe die je maar kunt verzinnen. Gratis!
Alemannenhof
Van 2 t/m 9 okt. 2010 zaten wij in appartement "Alemannenhof" met een prachtig mooi uitzicht op Titisee. Aan werkelijk alles betreffend inrichting was gedacht.Ontbijt beneden was mogelijk maar het appartement heeft ook een oven zodat de eigen gebakken broodjes 'sochtends ook erg lekker zijn.Met de gastenkaart was er de mogelijkheid tot gratis openbaar vervoer om heerlijk tot in de wijde omgeving te wandelen en/of te shoppen maar ook een boottocht op de Titisee was mogelijk De bedden sliepen heel goed ! Kortom voor herhaling vatbaar !
Wij zijn hier geweest eind november. Mooie ligging met prachtig uitzicht over het meer. Wel iets verder wandelen naar het centrum, zeker smorgens om brood gaan te halen. Er is wel de mogelijkheid om beneden te ontbijten. De inrichting is perfect in orde en alles is voorzien. Toen wij er waren lag er 50 cm sneeuw en kon je skien op de nabijgelegen Feldberg. De bussen zijn er gratis dus je bent er direct. Echt een aanrader!
We boekten een appartement verbonden met het hotele Alemannenhof. En we kregen een prachtig verblijf. Nieuw gebouwde blokken vervangen de Waldrose appn. Op een kleine 300m v/h hotel (wel steile klim) liggen heel privé 3 blokken met meerdere appartementen. Er is privé parking i/d straat en mogelijkheid om op de benedenverdieping te ontbijten (wel duur). De appn zelf zijn heel ruim en netjes. Als je een appartement voor 6 personen boekt (zoals wij) krijg je eigenlijk 2 aansluitende appn met een tussendeur. eentje heeft dan wel een keuken en living, de andere heeft dan enkel een kleiner zithoekje. Maar elk deel heeft zijn eigen badkamer en hall met voordeur, zodat je heel comfortabel zit. Wel wat kleine terrasjes, zeker als je dan met iedereen v/d 2 appn wil samen zitten. Daar bovenop : gratis gebruik v/h overdekt zwembad en kiezelstrandje v/h hotel, plus onbeperkt gebruik v/d rondvaartboot, wat wel handig is als je van of naar het dorp wilt.
Alemannenhof info
- WasmachineNiet beschikbaar
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensBruderhalde 21, 79856