Terrassenpark
We hebben de beste aanbieders voor Terrassenpark voor je op een rij gezet:
Over Terrassenpark
Ontdek de charme van Terrassenpark, een uitnodigende oase in Schonach waar ontspanning en avontuur samenkomen. Hoewel we hier niet specifiek over een zwembad of strand kunnen praten, biedt Terrassenpark een scala aan activiteiten en faciliteiten die elke vakantieganger zal bekoren. Kom tot rust of blijf actief; de keuze is aan jou!
Black Forest Lodge
AppartementVilla - Ettenheim
Appartement
Terrassenpark
De ligging
Terrassenpark ligt in het pittoreske Schonach, een plek die bekend staat om haar adembenemende natuur en uitnodigende sfeer. Hoewel de afstand tot het dichtstbijzijnde strand niet gespecificeerd is, biedt de omgeving volop mogelijkheden voor liefhebbers van buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en skiën. Het centrum van Schonach is gemakkelijk bereikbaar, waar vakantiegangers kunnen genieten van lokale bezienswaardigheden en gastvrije eetgelegenheden. De afstand tot de luchthaven is niet vermeld, maar de centrale ligging zorgt voor een vlotte verbinding met verschillende vervoersopties.
Terrassenpark biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten die ervoor zorgen dat je verblijf zowel ontspannend als vermakelijk is. Hoewel de nadruk ligt op de prachtige omgeving en de talloze activiteiten in de buitenlucht, staat comfort ook hoog in het vaandel met faciliteiten zoals gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en kosteloze parkeergelegenheid voor bezoekers die met de auto komen. Voor degene die op zoek is naar actieve ontspanning, biedt het overdekte zwemgedeelte perfecte mogelijkheden voor aquarobics of gewoon een verfrissende duik. Daarnaast zorgen de beschikbare activiteiten zoals fietsen, skiën, tafeltennis, en wandelen, samen met de wellnessfaciliteiten zoals een sauna en zonnebank, voor de nodige afwisseling en ontspanning tijdens je verblijf.
Informatie over specifieke eet- en drinkgelegenheden binnen Terrassenpark is niet beschikbaar. Desalniettemin, gezien de centrale ligging in Schonach, hebben vakantiegangers toegang tot een verscheidenheid aan lokale eetgelegenheden waar zij kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten.
Het is belangrijk om te weten dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Echter, voor specifieke informatie of aanvragen omtrent de toegankelijkheid binnen Terrassenpark, staan we open om gedetailleerdere informatie te verstrekken. Let op: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Balkon terras
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | 20-39 Feldbergstrasse 20-39, D-78136 |
Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.