Tijdelijk geen boekingskosten

Camping info

• Rolstoel toegankelijk
  • Draadloos internet

Omschrijving

Gelegen in het Duitse Baden-Württemberg ligt Camping Herbolzheim. De camping heeft ruime staanplaatsen en compleet ingerichte stacaravans. Zwemmen kan in het naastgelegen gemeentezwembad. Terrassencamping Herbolzheim biedt een mooi uitzicht op het Zwarte Woud. De camping ligt vlakbij de snelweg. Een...

Terrassen-Camping Herbolzheim

7.4GoedScore uit 67 reviews

Fijne plek
Door Ilona op 01-08-2023

We kwamen aan en er bleek iets mis te zijn gegaan met de caravan tijdens de reis. Twee buurmannen die hier al jaren kwamen schoten gelijk te hulp. De eigenaar leende een trap een andere buurman ductape en we kregen twee koude biertjes van de eigenaar. Schoon sanitair en een fijn douche. Onze zoon kon na de reis even lekker ontladen bij de tafeltennis tafel en het voetbalveldje. Wij kwamen hier als tussenstop maar komen zeker nog eens weer.

Dichtbij Europa Park, maar doodsaai voor kinderen!
Door Familie L. op 26-07-2023

Keurig en schoon, dat klopt. Verder is het vooral heel saai. Er is voor kinderen weinig tot niets te doen: naast de camping ligt een eenvoudig gemeente zwembad, prima op een mooie dag. Bij iets minder weer is het echter dodelijk saai voor kids: spelen met voetbal mag niet op de camping, alleen op het veld dat buiten de camping ligt. Nog nooit meegemaakt in 44 jaar kamperen! Voor ouders met kleinere kids betekent het dat je persé meemoet, je laat je kind niet graag het terrein afgaan en bij je eigen plek mogen ze niets. Onze oudste werd tot 2x toe uit het flut speeltuintje weggestuurd omdat hij te oud zou zijn (hij is groot voor zijn leeftijd). We zijn eerder vertrokken, gewoon een doodsaaie en kindonvriendelijke camping. Gepensioneerd en op zoek naar rust: dit is je camping! Alle anderen: blijf hier weg! Uitstapjes zijn er niet dichtbij, behalve Europa Park. We hadden week geboekt, maar na 4 dagen vertrokken, we zijn liever thuis!

Prima camping goede beheerder prima sanitair
Door Joop zweers op 04-11-2022

Rustig camping in september weinig kinderen veel ouderen die jaarlijks terugkeren

Terrassen-Camping Herbolzheim

Prima camping
Door Andreas op 21-08-2022

Gemoedelijke camping, prettige sfeer. Keurig sanitair. Fraaie sta plaatsen met haagjes en beplanting. Overkapping bij tentveld met waslijnen. Nette speeltuin. Aan rand van dorp en naast zwembad. Grote portie schnitzel, friet en salade in restaurant.

Heerlijk! Fijne camping en prachtige omgeving!
Door Sigrid op 07-08-2022

Rustige camping met prachtig uitzicht. Wij zaten in een spiksplinternieuwe stacaravan (3 weken oud) en deze was echt fantastisch! Grote bedden met echte dikke matrassen, grote douche, complete keuken en hele grote veranda met bbq. De mensen waren echt super aardig en hadden leuke tips voor uitjes in de omgeving. Ook de campingeigenaar is super aardig en behulpzaam. Geweldig (gemeente) zwembad naast de camping (niet duur), voetbalveldje en speeltuin op de camping. De stacaravans van de reisorganisatie waar wij boekten zijn nieuw of maar paar jaar oud en zien er allemaal goed en netjes uit. Wij verbleven paar dagen met onze zonen van 11 en 14. In de omgeving genoeg leuke dingen te doen. Geen animatie o.i.d. op de camping. Als je langer gaat en van reuring houdt, dan is deze camping minder geschikt. Wordt ook veel gebruikt als doortrekcamping. Maar voor paar dagen echt dikke prima!

Eurocamp accomodatie zeer teleurstellend
Door Annoniem op 22-07-2021

Zeer slechte accomodatie van Eurocamp! Na 1 nacht de vakantie afgebroken. We konden hier niet nog een nacht in doorbrengen. De accomodatie was helemaal uitgeleeft. Caravan bewoog bij beweging in de caravan, de vloer lag los. Alles was vervallen. Planken los aan de buitenzijde, gaten in de muur waren afgekt met behang stukjes. Aan de buitenzijde zaten schroeven waarmee het meubulair is vastgezet. De slaapkamers stonken naar rook en de bedden waren te slecht om op te slapen. Bij mijn zoon vielen de planken uit de lattenbodem als hij bewoog op zijn bed. Tijdens het koken ruikt de caravan naar gas. Er is geen wazemkap. Als je water gebruikt tijdens het koken gaat je gas uit. En zo nog veel meer. Het enige pluspunt was dat het wel schoon was. Maar verder heel teleurstellend.

Romantische Strasse

8.7