Heidelberg

We hebben de beste aanbieders voor Heidelberg voor je op een rij gezet:
Heidelberg
buiten het centrum van Heidelberg, maar vlak bij de tramhalte waar frequente verbinding is. Zeer vriendelijk personeel, ruime, nette kamer(met terras besteld) en uitgebreid ontbijt. Tweemaal het avondmaal genomen, dat doorsnee goed was.
Wij hebben dit hotel geboekt voor een nachtje op doorreis naar Oosternrijk. Daar was niets op aan te merken, de kamer was ruim en schoon, mooie douche, en het ontbijtbuffet zeer uitgebreid. Van de omgeving hebben we niet veel gezien, omdat we echt op doorreis waren en het de dag van aankomst min 15 graden was. Ook 's avonds gegeten in het hotel, dat was niet super maar wel prima. Vanuit het hotel zit je zo weer op de snelweg, dus dat is ook gunstig.

Heidelberg
Erg leuk hotel, gratis parkeren, fijne kamer, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel ligt vlakbij een eindpunt van de tram, waarmee je binnen 10 minuten in het centrum zit, parkeren van een auto is in het centrum erg duur.
Prijs-kwaliteit niet echt top. de kamers zijn super alleen de ligging was een stuk minder .voor de rest vriendelijk personeel.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |