8.4FantastischScore uit 14 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Schwarzwaldhotel

8.4FantastischScore uit 14 reviews

aangenaam hotel met centrale ligging
Door tony op 06-08-2014

hotel is goed gelegen om het Zwarte Woud te verkennen. Ruime parking/kamer in orde / gezellig restaurant. Wij hadden familiekamer die zeker ruim genoeg is. Vriendelijke service in het restaurant en aan de receptie.
Minpuntje : wij vroegen een reisstekker voor de stopcontacten maar die bleek niet voorhanden te zijn. Zwembad was out of order wegens werken.

leuk hotel
Door Meertens op 22-07-2014

zijn er geweest van 19/7 tot 21/7. er was bij aankomst een defect aan het zwembad maar we kregen gratis pasjes voor het publieke zwembad aan de overkant van de straat. Het ontbijt is redelijk uitgebreid. kamers waren perfect in orde, geen opmerkingen aan. Vriendelijk personeel. Het historische stadje was leuk om te wandelen. Vooral bij restaurant Michelangelo geweldige service en heel lekker eten en niet duur. Aanrader voor iedereen die daar op vakantie wil gaan.

.Geen 4 sterren waard
Door Evi op 17-07-2013

De kamers zijn simpel ingericht, ruim en proper. Het personeel is super vriendelijk en gedienstig. Wat het eten betreft, in buffetvorm, is er weinig variatie. Het ontbijt is steeds hetzelfde, en sommige broodjes waren niet vers. Wat het avondeten betreft, ook niet veel variatie. Wat zij het voorgerecht noemen is slechts enkele soorten rauwkost. De soep was ok. Het hoofdgerecht was ook best lekker. Het nagerecht is ook elke dag nagenoeg hetzelfde. Voor mij is dit hotel slechts 3 sterren waard, al is de prijs ook redelijk laag in vergelijking met andere 4 sterren hotels.

Schwarzwaldhotel

Degelijk hotel op wandelafstand centrum gengenbach
Door Samuel Frans op 14-07-2013

Modern hotel,goede verhouding prijs kwaliteit. Ruime kamers,grote parking en goed eten. Offenburg en Freiburg zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Echt vakantie !!!
Door J-M op 12-09-2012

Een ruim en verzorgd hotel op een ideale ligging. Warenhuis op 200m, station op 3 min. wandelen, de historische stadskern ook. Kamers zijn zeer ruim zoals ook de gangen. De familiekamers zijn net appartementen, maar er zijn er maar vier. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De maaltijden zijn prima, rijkelijk ontbijt en avondbuffet met altijd keuze uit 2 vleessoorten en 1 vissoort. Indien je behoefte hebt aan speciale voeding , bv. glutenvrij, lactosevrij..., is dat geen probleem. Het zwembad is niet zo groot (ong. 10 op 5 m), maar wel in orde. Het wordt ook wel gebruikt voor revalidatie en zo, maar dat is vooral in de voormiddag. Een hotel voor herhaling vatbaar, want wij waren hier in 2010 en 2011.

Prima hotel helaas diner in HP ondermaats
Door sylvia op 09-06-2012

Hotelkamers en service is prima, ontbijt ook zeer lekker en uitgebreid maar helaas is het diner in half pension zeer eenvoudig, mag allemaal niet te veel kosten.

Huisdieren

Airconditioning