Zoover maakt gebruik van cookies.

Op Zoover gebruiken we functionele, analytische en marketing cookies. Dit is noodzakelijk voor het functioneren van de website. Door deze cookies te plaatsen bieden we je de beste ervaring. Ook gebruiken we cookies om advertenties te laten zien die relevant zijn voor jou.

Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat. Wil je meer informatie over onze cookies? Bekijk onscookiebeleid.

Advertentie

Hotel TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau

Hotel
Weer vandaag30°13°
Hotel TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau
9,4

Fenomenaal

Score uit 78 reviews

Beoordeling van bezoekers

  • Service9,5
  • Prijs/kwaliteit10,0
  • Kamers9,3
  • Ligging9,7
  • Eten8,0
 

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben een aantal aanbieders voor TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau voor je op een rij gezet:

 

Reviews

78 reviews over Hotel TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau


Datum review
Alle
Alle
 

10

Es war einfach wunderbar

-
29-4-2018
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Kamers10
 
Es war einfach wunderbar. Wir waren nun schon das zweite Mal in diesem fantastischen Hotel. Das Personal ist unglaublich freundlich und hilfsbereit. Und die Zimmer sind sauber und laden zum entspannen ein. Auch das Frühstücksbuffet ist auch echt klasse. Wir kommen immer wieder gerne!
  • Service10
  • Prijs/kwaliteit10
  • Kamers10
 
Komme gerne wieder, die erste Adresse in dieser Region, schönes Hotel zum Entspannen.
  • Service10
  • Kamers10
     

    Am besten gefallen hat mir das Angebot des Frühstückbuffets und Frühstücksraum.

    Am wenigsten gefallen hat mir die Zufahrt zur Tiefgarage und die Größe derselbigen


    Benieuwd naar de prijzen?

    We hebben een aantal aanbieders voor TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau voor je op een rij gezet:

     

    • Service8
    • Kamers7
       
      Good breakfast, helpfull & friendly staff. Good location (we went to Europa Park in Rust).
      • Service4
      • Kamers6
         
        Mir fehlte das WiFi, es war zu kalt im Zimmer, und das einzige Kissen war zu weich und unbequem.
        10

        Sehr angenehme Atmosphäre

        -
        28-2-2018
        • Service9
        • Kamers9
           
          Sehr angenehme Atmosphäre. Alles sauber. Sehr gutes Frühstücksbuffet. Allerdings sollten die Steckdosen, die in der Nacht nicht geschaltet sind, markiert werden. Es könnte sonst passieren, dass das Handy aus geht und nicht mehr weckt.

          Advertentie
          • Service10
          • Kamers10
             

            ich habe für knapp 3 Wochen ein sauberes Haus vorgefunden,

            mit sehr freundlichen Mitarbeitern,

            ein reichhaltiges und abwechslungsreiches Frühstück,

            zentral gelegen mit fußläufig zu erreichender Innenstadt,

            es ist von meiner Seite sehr zu empfehlen und ich werde gern wieder dort übernachten

            9

            Very nice and comfortable hotel

            -
            6-2-2018
            • Service10
            • Kamers9
               
              Very nice and comfortable hotel. Very nice rooms and a good breakfast-restaurant.
              • Service10
              • Kamers10
                 
                Die allerbesten Mitarbeiter, tolles Ambiente, bestens geschlafen, geniales Frühstück!
                • Service9
                • Kamers8
                   
                  Internet doesn't work sell so need to be improved
                  Staff, Marketingleiter, 22-1-2018

                  Dear guest,

                  thank you very much for your visit.

                  We are sorry, that you couldn´t get into the internet.

                  Because of our philosophy we try to avoid rather all harmful radiation, what means that there is no Wireless Internet in our TAOme Hotel.

                  We offer LAN- Internet (cable at the reception desk to lend) free of charge.

                  There are some Internet Hotspots as well which you can borrow - unfortunately you did not write if you had one of these Hotspots or a cable or maybe none of them. So we cannot find out what has been responsible finally.

                  Sicerely

                  your staff from the TAOme Fengshui Stadthotel Breisgau


                  Benieuwd naar de prijzen?

                  We hebben een aantal aanbieders voor TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau voor je op een rij gezet:

                   

                  Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau in Emmendingen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

                  Hotel TAOme Feng Shui Stadthotel Breisgau scoort een 9.38 uit 10 op basis van 78 reviews.

                  Lees meer
                   

                  Advertentie
                  Advertentie