9.4FenomenaalScore uit 94 reviews

Over Ferienhof Tiergarten

Ferienhof Tiergarten

Ontdek de charme van Ferienhof Tiergarten, een unieke uitvalsbasis in Aulendorf voor een onvergetelijk verblijf. Omgeven door prachtige tuinen en een speelplaats die garant staan voor plezier en ontspanning. Geniet van onze uitstekende faciliteiten inclusief een tourdesk om je excursies vlekkeloos te plannen. Plus, onze shuttlebus service zorgt voor gemakkelijk vervoer. Een perfecte keuze voor een zorgeloze vakantie!

De ligging

Ferienhof Tiergarten ligt in het pittoreske Aulendorf, een ideale locatie voor vakantiegangers die zowel ontspanning als avontuur zoeken. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor excursies en is perfect voor liefhebbers van fietsen, wandelen en de natuur. Hoewel specifieke strand- of stadscentrumafstanden niet vermeld zijn, nodigt de omliggende natuur uit tot ontdekkingstochten in de regio. De bereikbaarheid is uitstekend met een eigen shuttlebus die de vakantiegangers comfortabel vervoert. Voor wie met het vliegtuig komt, is de dichtstbijzijnde luchthaven Friedrichshafen (FDH), wat de reis naar Ferienhof Tiergarten gemakkelijk en stressvrij maakt.

Ferienhof Tiergarten biedt vakantiegangers een heerlijk verblijf met slechts 4 kamers, wat zorgt voor een intieme en gezellige sfeer. Bij ons vind je een veilige kluis, een leuke speelkamer, en een handige muntwasserette. Blijf verbonden met gratis Wi-Fi en plan je avonturen met behulp van onze tourdesk. Geniet van de vrijheid met kosteloze parkeergelegenheid en een eigen shuttlebus voor gemakkelijk vervoer. Onze prachtige tuin en de fraaie speelplaats zijn perfect voor ontspanning en plezier. Hoewel een zwembad niet vermeld wordt, zorgen we voor veel outdoor plezier en ontspanning op ons zonneterras en met diverse activiteiten zoals fietsen en wandelen.

Bij Ferienhof Tiergarten begin je de dag goed met een voedzaam ontbijt, dagelijks vers geserveerd. Voor verdere culinaire ervaringen bieden we een ruime keuze uit gastronomische voorzieningen, waaronder een gezellig restaurant, een uitnodigend koffiehuis en een ontspannen bar. Of je nu honger hebt na een dag vol activiteiten of gewoon wilt genieten van een drankje, onze eet- en drinkgelegenheden staan klaar om je te verwennen.

Houd er rekening mee dat onze accommodatie mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. We raden aan om voorafgaand aan je boeking contact op te nemen voor gedetailleerde informatie om aan je specifieke behoeften te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Beim Tiergarten 11, D-88326

9.4FenomenaalScore uit 94 reviews

Door anoniem op 23-04-2019
Onbekend reisgezelschap

We had a good stay over the Easter long weekend. It was busy but not overwhelming. The apartment was fantastic, the restaurant is great and the facilities for kids are very good. Our 3 yo son had a great time.

Door anoniem op 04-04-2019

Das Ambiente und das Buffet ist klasse 👍🏼Und hat klasse geschmeckt

Door ... op 12-01-2019
Onbekend reisgezelschap

Ich bin zehr zehr zufrieden mit alles in Ihre Hotel. Ich muss sagen, alles war PRIMA! Ich will Ihre Hotel zum meine Kollegen empfehlen.

Door ... op 10-01-2019
Onbekend reisgezelschap

Netter, freundlicher Empfang. Moderne Zimmer, die wirklich so aussehen wie im Internet abgebildet. Alles sauber und ordentlich, tolles Badezimmer!

Door anoniem op 02-12-2018

Zimmer gut eingerichtet Bett nicht durchgelegen Essen größe Auswahl u sehr gut

Door - op 01-10-2018
Onbekend reisgezelschap

Sehr gut haben wir uns gefühlt. Wir sind erhohlt und Entspannt nach Hause gefahren. Alle hatten Spaß und unser Sohn gefällt es total dort