Iberostar Selection Bávaro Suites
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
In de Dominicaanse Republiek vind je Vik Arena Blanca. Hier verblijf je op een ruime en schone kamer en geniet je elke dag van een afwisselend menu. Ook is er ‘s avonds entertainment voor de liefhebber. Vik Arena Blanca is een kleinschalig resort gelegen bij Punta Cana. Het hotel ligt wel wat afgele...
Het resort is werkelijk prachtig aangelegd, supervriendelijke mensen en wat een verwennerij op gebied van eten en drinken. Alle verhalen over Russen, wij hebben geen Rus gezien.
Hotel is wel wat gedateerd maar is wel keurig schoon. Personeel is erg vriendelijk. Heerlijke koffie apparaten. Keuze uit 40 soorten cocktails. Prachtig strand met fantastisch uitzicht. Je zit gewoon tussen de palmbomen. Eten drie keer per dag overweldigend. Heeeel veel keus. Helaas geen vertier op loop afstand. Excursies zijn te boeken op het park. Mooie tuin,met zwembad. Bedden zijn goed.
Net terug 12 dagen vik arena wat een doffe elende. Was onze 2e keer hier de eerste keer 7 jaar geleden zeer weinig op aan te merken, maar dat is nu wel even anders. Het hele complex is overgenomen door de russen eten drinken alles voor de russen. Aan onderhoud is de laatste jaren niet veel tot niks gedaan. Kamers zijn oud maar schoon merkkleding moet je achter slot en grendel bewaren anders ben je het kwijt. Helaas is diefstal ons ook niet bespaart gebleven, iphone uit afgesloten tas op bewaakt strand en diverse merkkleding op de kamers verdwenen. Kortom eten drinken zeer matig, kamers matig, personeel matig. De aso russen doen echt de laatste druppel in de emmer voor ons nooit meer.
Animatie echt beschamend waardeloos, discotheek wordt niet gebruikt. Massage op geboekte tijd moesten we even wachten zodat ze de rommel van de vorige klant konden opruimen. masseuses waren daarna verdwenen. Ze kwamen een kwartier later terug en toen lag er een andere klant op de massagetafel.
Een fijn kleinschalig hotel. Goede prijs kwaliteitverhouding. Alles was geweldig. Zelfs een paraplu in de kledingkast. WiFi is uitstekend. Goede service.
Een mooie accommodatie,al is er buiten het resort niks te doen. Kamers wat gedateerd,maar werden wel elke dag schoongemaakt en als je wat dollars neerlag,een strik in het gordijn of bloemen in de badkamer.Er werd in de twee weken dat wij er waren 2 keer een brief onder de deur geschoven met de mededeling het speciaal reinigen van de kamer...( waarschijnlijk bedwantsen) Personeel erg vriendelijk,jammer van de vele Russen en de lokale bevolking die ook elk weekend met hele groepen komen en erg luidruchtig zijn. We hadden prachtig weer maar voor ons geen tweede keer naar dit resort...
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |