Iberostar Selection Bávaro Suites
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
RIU Palace Macao is een goed verzorgd hotel waar je actief kunt zijn of juist tot rust komen. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten zonder opdringerig te zijn. In de avond zijn er shows. De kamers zijn schoon en hebben goede bedden. RIU Palace Macao vlakbij Punta Cana is een goede uitvalsb...
Zeer slecht kom nooit meer Massa Russen die alles naarde Kloosterstraat helpen Service bar, en rond bad uiterst slecht Personeel lapt de COVID regels aan de laars Overal staan in de bar kaartjes dat de tafels ontsmet zijn, echter nergens een tafel ontsmet.controle opdragen maskers nul Rond Her bad nog 12 parasols waarvan 9 kapot,zouden over drie jaar vervangen worden, niet gebeurd. Zeer slecht management Personeel 85 percent vervangen Nieuw koks, eten niet schitterend meer Dit was de 26 ste keer dat we hier waren, als een paal boven water zeker de laatste keer, nooit meer
Nou wij zitten op dit moment in dit hotel en wij geven het een dikke 10. Weet niet waar mensen dit weghalen om voor deze accommodatie een 2 te geven. Die zíjn wel erg verwend. Die kunnen beter naar een 6 sterren of 7 sterren hotel gaan. Wij hebben hier niets wat beter kan hoor en wij zijn ook best verwend maar niet twijfelen en gewoon gaan en helemaal als je een aanbieding kunt bemachtigen. Wij zitten hier 9 dagen voor 871 euro pp en dat is het dubbel en dwars waard.
Eten niet lekker en koud. Hotel was niet proper en zwembad ook niet. Sommige waren vriendelijk als ze een fooi kregen. Veel stoelen vuil en kapot aan het strand.het kuisen van de kamers liet veel te wensen over. Te weinig personeel om goed te kunnen doen.
Sfeervol, mooi resort. Alles is compleet. Gaan dit jaar weer terug. Mooi groot strand met genoeg bedjes. Goed en lekker eten, keuze zat. Fijne bediening, de restaurants zijn groot en schoon. Zonder kinderen. Gewoon een resort waar je lekker kunt relaxen. Toppie
Wij hebben een prachtig verblijf gehad in dit hotel! Alle Riu-hotels zijn naast elkaar gelegen, verbonden via de Caraïbisch straat. Je kan dus van het ene hotel in het andere wandelen. Met jouw bandje kan je bijna overal iets drinken en eten. Zo kan je ook vergelijken welke Riu's wat aanbieden. Ons hotel vonden wij één van de betere. De kamers in dit hotel zijn erg ruim en worden dagelijks schoongemaakt. Er is ook geen geluidshinder van de kamers rondom. Het eten is erg lekker, zowel in het hoofdrestaurant als de à la carte restaurants. De cocktails vonden wij niet zo 'wauw'. Maar vraag dan gerust een Campari orange. De ober brengt deze met veel plezier naar jou op het strand of zwembad! Wat wij als jong koppel erg fijn vonden, waren de Riu-poolparties. Zowel in de namiddag als 's avonds. Dan komen alle gasten van de verschillende hotels lekker feesten in een toffe sfeer.
Adults only | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |