Laagste prijsgarantie
7.8GoedScore uit 38 reviews

Over Grand Sirenis Punta Cana Resort

Ontdek de magie van Grand Sirenis Punta Cana Resort, waar elke dag een avontuur is. Gelegen aan het ongerepte zandstrand van Uvero Alto, omarmd door wuivende palmbomen, biedt dit resort een ongeëvenaarde vakantie-ervaring. Met zijn adembenemende aquapark, uitgestrekte zwembaden en de nabijheid van het strand, is het de ultieme bestemming voor waterliefhebbers en zonzoekers.

De Ligging

Grand Sirenis Punta Cana Resort verwelkomt vakantiegangers in Uvero Alto, direct aan het prachtige zandstrand. Dit paradijselijke oord is ideaal gelegen voor een ontspannen vakantie aan het strand met alle faciliteiten binnen handbereik. Voor de avontuurlijke vakantieganger biedt de omgeving tal van excursiemogelijkheden, zoals de fascinerende stad Higuey op korte afstand. Reizen naar en van het resort is een fluitje van een cent, met Punta Cana International Airport slechts 48,9 km verwijderd, waardoor dit de perfecte keuze is voor zowel korte uitstapjes als langere verblijven.

Grand Sirenis Punta Cana Resort biedt een indrukwekkend scala aan faciliteiten die gegarandeerd aan ieders wensen voldoen. Het resort pronkt met een uitgestrekt aquapark van 12,000 m², compleet met zoetwaterzwembaden, waaronder twee speciaal ontworpen buitenzwembaden, en de belofte van eindeloos waterplezier. Voor de ultieme ontspanning zijn er uitnodigende ligbedden en parasols zowel bij de zwembaden als op het strand, waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon. Naast waterpret, biedt het resort 818 comfortabele kamers, een breed scala aan sportieve activiteiten, waaronder tennis en watersporten, en een uitgebreide spa voor die welverdiende rust. Met 9 restaurants, 14 bars en een discotheek, is er ook op het gebied van entertainment en culinaire ervaringen voor ieder wat wils.

Bij Grand Sirenis Punta Cana Resort draait alles om culinaire tevredenheid en keuzevrijheid, met een all-inclusive formule die verder gaat dan het gewone. Vakantiegangers kunnen kiezen uit 9 restaurants met een diversiteit aan keukens, van internationaal tot specialiteitenrestaurants zoals Amerikaans, Italiaans, Aziatisch en zelfs een Franse gourmetervaring. De 14 bars, waaronder zwembadbars en een loungebar, bieden verfrissende drankjes en heerlijke snacks. Of je nu zin hebt in een buffet of een à-la-carte maaltijd, live cooking of een romantisch diner, hier is het allemaal mogelijk. De all-inclusive formule omvat ook 24 uur per dag drankjes, toegang tot de discotheek, en meer.

Grand Sirenis Punta Cana Resort is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt faciliteiten en kamers die speciaal zijn ontworpen om toegankelijkheid te garanderen. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard, voor het gemak van de vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

[email protected]

11510, Playa Uvero Alto, 1

Website

7.8GoedScore uit 38 reviews

Mega resort met wel wat aandachtspunten
Door Claudia op 04-08-2022

Wij gingen met onze twee kids ( 6 en 9 jaar) 12 dagen naar sirenis. Het resort is echt mega groot! Het strand is aan de ene kant en het aquapark aan de andere kant, daartussen zaten de hotelkamers en de restaurants.
Het aquapark vergt echt aandacht, het is oud en de glijbanen doen zeer. Kinderen en ouders mogen er niet samen vanaf. Het speelgedeelte van 4 tot 10 jaar was de helft weggehaald en nodig toe aan vervanging. Voor het aquapark moet je dit resort niet kiezen!
De restaurants zijn top! Goed eten, leuke thema’s en vriendelijk personeel! De keuze is reuze! Het ontbijt is echt heel uitgebreid van live cooking tot aan het hele assortiment wat je in een bakkerij ook kan kopen.
De hotelkamers zijn mooi, wij hadden de familiekamers met schuifdeur, echt een aanrader!
Het strand valt enorm tegen. Er ligt zoveel Zeewier.. daardoor hebben ze netten gespannen om het tegen te houden in de zee, daardoor kan je niet snorkelen en fijn zwem

Fantastisch resort; echt een aanrader!
Door Mijke op 06-05-2019

Grand Sirenis is een jaar dicht geweest voor een renovatie en is pas sinds enkele maanden weer open. Wij vonden het er fantastisch: prachtig resort, mooie kamers met comfortabele bedden, een leuk aquapark voor de kinderen en de medewerkers zijn allemaal erg behulpzaam en vriendelijk. Het resort ligt vrij afgelegen maar er is voldoende te doen.

Schön, aber...
Door Axel op 13-12-2017

Nach Startschwierigkeiten doch ein sehr schöner Urlaub.
Das erste Zimmer war eine Zumutung. 30 Jahre alte Möbel, Blick auf einen Bauzaun und Baustelle, morgends um 5 Uhr dröhnte der erste LKW direkt vor der Terrasse.
Haustiere im Bad ( Kakerlaken ) und überall Schimmel.
Haben uns beschwert und ein anderes Zimmer bekommen, das war dann ok.
Die Anlage an sich ist recht gepflegt, der Strand ist ein Traum und das Essen ist abwechslungsreich und gut.
Das Personal ist sehr freundlich, lediglich die hoteleigenen Time Share Werber sind eine echte Plage.
Insgesammt ist alles etwas in die Jahre gekommen, aber es wird überall renoviert und gebaut.
Wenn das mal fertig ist, sicher wieder einen Tip wert.

Geweldig
Door Jeroen op 08-03-2017

Alles naar wens. Ligging perfect. Alles netjes en verzorgd. Eten en drinken ook goed. Een tip is wel om vooraf alvast wat excursies te boeken.

nooit nooit meer al krijg ik een miljoen toe
Door simone hartemink op 04-11-2016

alles was slecht is geen een goed woord voor .
Eerste dag dat we er waren kregen we de verkeerde kamer toegewezen we hadden een 2x2 persoons kamer besteld en kregen een 2 persoonskamer met 4 man .Na veel klagen hadden ze een kamer voor ons een suite maar moesten we wel 45 euro bij betalen per nacht en aangezien wij 13 dagen waren waren we ff 500.00 euro kwijt .maar we hadden een mooie ruime kamer alleen het nadeel was we waren met zijn 4 en er stond maar een een persoons bed dus kregen we opklapbedden waar we de veringen van voelde. Het zwembad wat gewoon warm bij het barretje in het zwembad wat na urine stonk.Het eten wat gewoon elke dag hetzelfde was en koud was .Een kamer die gewoon muf stonk en waar we zelf geurbuiltjes in de airco hadden gedaan zodat we wat frisse lucht kregen .Een mini bar die nooit gevuld was bedden die ze gewoon rechttrokken en waar het zand nog gewoon inlag niet verschoond natuurlijk al met al we hebben 13 dagen lang alleen maar ellende gehad geboekt bij touroperator nooit meer wat hebben hun een service van lek me de voetjes denk als hier de smaakpolitie komt dat ze de hele tent kunnen sluiten ben geen piepert maar dit resort slaat alles. Touroperator Bedankt voor de ellendige 13 dagen ben alweer aan vakantie toe.

Gelukkig overplaatst vanuit dit slechte resort
Door Ronald op 03-04-2016

De reisorganisatie was snel overtuigd dat we overgeplaatst moesten worden vanuit dit verschrikkelijke resort. Het heeft officieel vier sterren, maar we hebben in 0-sterren-hotels gezeten waar we met veel plezier verbleven.
Kort overzicht.
1. Onze toegewezen kamer was smerig en rook goor
2. Onze tweede kamer was smerig
3. Onze derde kamer was smerig
4. Onze vierde kamer (wel upgrade) was smerig. Na twee uur soebatten gingen we akkoord.
5. Terwijl wij gingen eten en drinken zou de kamer worden schoongemaakt. Is niet gebeurd.
6. Lamp deed het niet; de oplossing die werd aangereikt was dat een andere lamp het wel deed.
7. De dagen er op de volgende defecten: lekkende koelkast, telefoon werkte niet, leuning van tuinstoel liet los, WC spoelde niet en werd laat gerepareerd.
8. Los daarvan: betalen voor WIFI in 2016???
9. Service van de balie was zeer beroerd. Ondanks alles kon er geen excuus vanaf.
10. Nog nooit zoveel stomdronken figuren rond zien lopen.
11. Personeel was laks, weinig belangstellend, soms ronduit chagrijnig en probeerde zich er gemakkelijk van af te maken.
Eerlijkheid gebiedt dat het eten prima was.
De maat was vol en touroperator reageerde zeer behulpzaam en regelde een kosteloze upgrade in een ander resort en de transportkosten. Pas bij vertrek werd er naar ons geluisterd.
Dit hebben we nog nooit gemaakt, zorg dat je Sirenis links laat liggen.

• Iberostar Selection Bávaro Suites

€ 1859

Iberostar Selection Bávaro Suites

9.9
    Dominicaanse RepubliekDominicaanse RepubliekPunta Cana / Playa Bavaro

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• VIK Hotel Arena Blanca

€ 1255