Vejle City
We hebben de beste aanbieders voor Vejle City voor je op een rij gezet:
Jelling
CampingTornby Strand
Camping
Adresgegevens | Helligkildevej, 7100 |
Vejle City
In de zomervakantie hebben we een paar dagen op het tentenveld van deze camping gestaan. Dit veld is in een hoek van de camping, aan het eind van het caravanveld.Het speeltuintje viel bij de kinderen erg in de smaak, wij waren erg enthousiast over de uitgebreide keuken (met oven!), waar we gebruik van konden maken. Bij slecht weer is er een grote binnenruimte om te eten/zitten/spelletjes te doen. Het is echt een doorgangscamping, veel mensen komen 's avonds aan en vertrekken de volgende ochtend weer. Vanaf het tentenveld is het sanitair wel ver lopen, vonden het dan ook niet vreemd dat we 's avonds zagen dat wat mensen een snelle plas deden in de bosjes. Tip: vlak bij de camping is een bakker waar je vanaf 's ochtend vroeg heerlijke broodjes kunt kopen.
Afgelopen vakantie hier één nachtje gestaan. Schone camping, beetje a la municipal, zoals die in Frankrijk voorkomen. Dus netjes, maar verder niet veel te doen. Speeltuintje voor de kleintjes, winkeltje aanwezig. Mooie plekken aan de bosrand, met mooi wandelgebied. Vejle is aardig stadje. Echte doorgangscamping.
We hebben deze camping gebruikt als tussenstop en er 1 nacht overnacht. Kleine camping, op een gloeiend terrein en een aantal vlakke plekken.
Het sanitair is goed en netjes en beschikken over zgn "family rooms" (2 stuks). Er is een speeltuin voor de kids, een campingshop. De tv kamer heeft het interieur en geur van een bejaarden tehuis