Ballum Camping

We hebben de beste aanbieders voor Ballum Camping voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Kystvej 37, DK-6261 |
Website | |
Social media |
Ballum Camping
We hebben het zeer naar onze zin gehad. Zeer professioneel allemaal. Vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Ontvangst super geregeld. Indeling terrein fijn. Vriendelijkheid van de eigenaren geweldig. Zeer schoon, milieu vriendelijk alles klopte gewoon
Fijne sfeer, goede voorzieningen en mooie locatie ten opzichte van de Deense en Duitse Wadden. Wij hebben genoten van ons verblijf.

Ballum Camping
We hadden een van de huisjes op de camping. Een fijn en rustig plekje. De camping is van alle gemakken voorzien en netjes. Vooral de app is ontzettend handig. Je vindt er alles in wat je nodig zou kunnen hebben. Plus voor onze hond was het speelveld met vijver.
Fijne, ruim opgezette camping in een mooie omgeving (natuurpark de Waddenzee). Zeer vriendelijke eigenaren. Prima sanitair. Winkel met voldoende keus voor de eerste levensbehoefte. Daarnaast ook de mogelijkheid om via een app dagelijks verse broodjes of pizza te bestellen. Wij komen hier zeker weer terug.
Een ruim opgezette camping gerund door vriendelijke, behulpzame mensen. Sanitair is schoon en voldoende aanwezig. Lees wel eerst de gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de douche, want anders ben je zo 2 wasbeurten verder. Wij komen voor rust en natuur en die is volop aanwezig, alleen een springkussen op de camping haalt veel rust weg. Tip: een fietspaadje langs de slagboom.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (4) |