8.9FantastischScore uit 12 reviews

Guldborg

8.9FantastischScore uit 12 reviews

Aanrader
Door Jan en Marga Withag op 25-06-2023

Een fantastische camping op Lolland voor heen- of terugreis. Bijzonder aardige eigenaars. Fietsroutes, heerlijk gegeten. Aanrader!!!!!

fantastisch!!
Door Carla Matthijsse op 19-07-2019

Ruime plaatsen, schoon sanitair, luxe keuken, leuke camping eigenaar, bos naast de camping waar je heerlijk kunt wandelen. Goede plek vanaf de boot, centraal gelegen voor uitstapjes in Lolland. We hebben hier een week gestaan en komen vast nog een keer terug.

Prima!
Door Wim en Petra op 05-05-2019

Op de camping gestaan met onze Volkswagen camper op de terugreis van onze vakantie in Zweden. Vriendelijke eigenaren, prachtig vernieuwde gemeenschappelijke keuken, prima sanitair. Heerlijk 's avonds gegeten in het restaurant wat naast de camping ligt. En 's morgens daar van een geweldig ontbijt genoten.

Fijne , mooie camping
Door Ria Nijhof op 05-08-2018

Fijne, mooie camping! Rustig, goede sfeer, zeer behulpzame eigenaren. Klantvriendelijkheid staat er voorop.

Heerlijk rustige kleine camping.
Door Gon Faber op 01-03-2018

Prettige kleine camping met goed sanitair. Prima restaurant er naast (zelfde eigenaar). Goed uitgangspunt voor fietstochten. Gratis routebeschrijvingen verkrijgbaar.

Aanrader, mooie hutten, perfect sanitair
Door Lonneke op 29-07-2017

Op terugreis vanuit Zweden hebben wij hier 1 nacht overnacht. We hadden de goedkoopste hut geboekt, maar bij aankomst bleek er ook nog een iets ruimere hut te zijn voor maar 10 euro meer. Dus die genomen, en die was fantastisch! Mooi, schoon, helemaal hip gestyled. Koelkast en waterkoker aanwezig. Groot 2 persoonsbed, helaas iets kleiner stapelbed van 80x190, was minder handig is als je met 2 tieners bent. Maar goed, het was vooral erg netjes en schoon. Het sanitair is gedeeltelijk al gerenoveerd en is echt geweldig. Ook het nog niet gerenoveerde is overigens netjes en schoon. Douches zijn gratis, wifi ook. De gezamenlijke keuken mag wat groter, er zijn maar 3 afwasplekken. Rustige camping, ik zou dit zeker aanbevelen. Zo'n hut is niet echt bedoeld om een week in te verblijven, maar voor een paar dagen is het uitstekend. Prettige receptie. Het is maar een klein stukje rijden vanaf de snelweg, dus je hoeft nauwelijks om te rijden als je op doorreis bent.