7.7GoedScore uit 26 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand

7.7GoedScore uit 27 reviews

Fantastisch, zou zo weer terug gaan!
Door Mulders op 24-10-2019

We hebben een super fijn verblijf gehad! Een heel mooi, nieuw hotel. Appartementen met (gratis) airco, WiFi werkt in heel het complex uitstekend. Eten is heerlijk en niet te vergelijken met een “standaard buffet” erg uitgebreid. Meneer George is geweldig en zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Vooral met kinderen is hij erg leuk! + 500 meter van de boulevard, prima te doen. Paphos heeft een gezellige boulevard met mooie stranden en helder water. Heerlijk! We zouden er zo weer heen gaan, echt een aanrader dit hotel! + 20 minuutjes rijden vanaf het vliegveld.

Leuke vakantie in gezellig/kleinschalig complex.
Door Isabelle op 16-08-2019

Erg leuk verblijf gehad! We kwamen toe met 70 Belgen maar de check-In verliep erg vlot, met een welkomstdrankje erbij! Daarna direct lunch (kwamen toe om 12u30) en mochten om 14u terugkeren voor de kamersleutel. Het eten is subliem! Totaal niet te vergelijken met Turkije of dergelijke. Echte kwaliteit, zelf Nutella choco bij het ontbijt! Elke avond een ander thema. Minibar was bij aankomt gevuld met 2 halve liters water, dit mochten we gebruiken maar werd niet aangevuld. Ik had 1 flesje in het vriesvakje gelegd zo bleef alles fris voor als we een uitstap maakten. Tip; een huurwagen is leuk; het links rijden went snel! Voorzie misschien wel van thuis een GPS, want er zijn veel mooie plekjes maar moeilijk te vindenf (of je moet 10 keer uistappen om de weg te vragen). George (restaurant-verantwoordelijke) heeft ons verwend met zijn persoonlijke service en heeft ons zelf uitgezwaaid bij vertrek! Waar vind je dat nog tegenwoordig?

Een topbestemming, bedankt voor de mooie tijd.
Door Fam. Waegemans op 17-07-2019

Ga je naar Cyprus is dit hotel een topper op alle gebied. Wij nemen elk jaar all inn maar deze stak er ver bovenuit. Veel afwisseling in het eten, zeer lekker, van hoge kwaliteit. De ligging is ideaal of je nu houdt van natuur of cultuur, alles is aanwezig. Op loopafstand van vele bezienswaardigheden. Het personeel, van manager tot poetsvrouw heel vriendelijk en behulpzaam. Alles was er kraaknet. De kamers zijn ruim en zeer modern, ... Heb je toch een probleem wordt het zo snel mogelijk aangepakt. De mensen doen er alles aan om er een super vakantie van te maken. Dit hotel krijgt van ons een ster bij *. Prijs/kwaliteit zeker ok. Ons principe is overal 1 keer te gaan maar waarschijnlijk zien ze ons hier nog wel eens terug. Echt een aanrader.

Prijskwaliteitsverhouding fantastisch
Door Remco Schoorl op 13-05-2019

Mooi nieuw hotel, prijs kwaliteitsverhouding is zeker goed. Eten is erg goed en de locatie is prima. Met 3 min wandelen zit je aan de boulevard met gezellige terrasjes en restaurantjes. Uitgaansgebied voor jongeren is ook op nog geen 5 min lopen van het hotel (hier heb jezelf in het hotel geen overlast van). Zeker aan te raden voor alle doelgroepen.

Fantastisch
Door Ageeth Schonewille op 16-10-2018

Een heerlijke vakantie gehad! Samen met onze dochter van 1 jaar. We hadden de deluxe familiekamer, uitzicht op de animatie en adult only pool. Kamer werd elke dag (behalve do en zo) schoongemaakt. Eten was erg goed en het personeel gaat erg leuk om met de kinderen! Animatie was goed! Het kinderzwembad was erg leuk en genoeg vermaak voor de kleintjes!

Fantastisch!! Absoluut een aanrader
Door Veronique op 06-10-2018

Fantastisch hotel, personeel is uitermate vriendelijk en doen er alles aan om je een fantastisch verblijf te geven. Het eten is voortreffelijk!! Nog nooit zo’n goed buffet restaurant gehad. Hotel is zeer schoon, kamers ruim. Leuk kinderzwembad met 3 glijbanen. Animatie is leuk voor de kleintjes.

Het is niet zo’n massaal all-inclusive hotel, voelt heel persoonlijk aan.

Het dorpje Paphos zelf stelt niet heel veel voor. Maar het archeologische park is een aanrader om te gaan bezichtigen.

Soort hotel
Appartementenhotel