7.8GoedScore uit 12 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Draadloos internet
  • Airconditioning

7.8GoedScore uit 12 reviews

Prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie!
Door Anneke op 17-09-2019

Eind augustus/begin september in Crystallo verbleven. Prima accommodatie! De haven, het strand en het busstation is op loopafstand. De kamers (ook de meest simpele studio die wij hadden geboekt) zijn prima en van alles wat je nodig hebt voorzien. Het is allemaal basic maar prima te doen! Alleen het douchegedeelte is aan de kleine kant maar voor ons was dit geen probleem. Overigens is het zwembad ook ietwat klein, maar prima voor verkoeling! Via de receptie van het complex kun je gemakkelijk excursies boeken, waarmee je op de meest mooie plekjes van het eiland komt! Vooral de jeepsafari waarbij je flinke stukken off road rijdt, is erg gaaf en zeker de moeite waard! Al met al zou ik Cyprus en ook Crystallo Appartementen aanraden! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

Schoon en vriendelijk. Rustig gelegen.
Door Erica op 01-08-2019

Heerlijke week gehad. Mooi appartement, we hadden superieur met vier personen op begane grond aan het zwembad. Goeie bedden, prima keuken en sanitair was voldoende. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Zeer vriendelijke eigenaren en een vriendelijke receptioniste. Allen erg behulpzaam. Wi-Fi en airco moet je voor bijbetalen, WiFi is bij de receptie gratis. Gunstig gelegen, alles binnen 10 minuten op loopafstand. Groot winkelcentrum en de boulevard met gezellige restaurantjes of uitgaansleven. Of lekker een dagje aan het strand. Voor twee dagen een auto gehuurd om meer van het mooie eiland te zien. Zwembad was prima, goed voor de kinderen om af te koelen en balletje te gooien. Al met al, een rustige plek om tot rust te komen, maar wel dicht bij alles wat je nodig hebt.

Hebben het super gehad!! Lekker genoten!!
Door Irma Vlaswinkel op 10-07-2019

Kleinschalig, wel wat achteraf. Maar als je de weg weet is er genoeg te beleven. Appartement zeer schoon. En ontzettend lieve mensen die alles voor je over hebben! Wij hebben het goed gehad!! ICE ICE BABY!!!! 😎👍

Zeker voor herhaling vatbaar
Door Brigita op 15-04-2019

Prima appartementen simpel maar netjes schoon vriendelijke mensen wordt gerund door vader en zoon

Goede prijs-, kwaliteitverhouding
Door Karin op 01-11-2018

Denk aan het meenemen van wereldstekkers

heerlijk verblijf voorseizoen
Door L.Voortman op 02-07-2018

Een keurig appartementencomplex op 10 minuten lopen van de haven van Papfos. Wij hadden een superieur room gereserveerd voor 75 extra. Deze was gelegen op de eerste verdieping en keek uit op het zwembad. In de kamer van een goede airco aanwezig (6 euro per dag), heerlijke box springbedden, ruime en nette keuken en een badkamer met douche. Gratis gebruik van kluisje op de kamer. Kamer werd zeer goed schoongemaakt. Kamer was niet gehorig. Fijn balkon. In de lounge is er gratis gebruik van wifi. Het zwembad is prima voor het voorseizoen, kan me voorstellen dat het er veel te druk en te vol is in het hoogseizoen. Het zwembad is dan te klein. Gebruik van goede ligbedden en fijne dikke kussens erop. Omgeving erg mooi, vele oudheden en bezienswaardigheden op loopafstand. Busverbindingen naar bv. de stad/strand zijn prima en goedkoop (1.50 p.p.) de buschauffeurs zijn regelmatig erg onaardig. Prachtig winkelcentrum op de hoek (King Avenue Mall)

Soort hotel
Adults only