9.1FenomenaalScore uit 7 reviews

• Draadloos internet

9.1FenomenaalScore uit 7 reviews

Nog een keer!
Door Alice en Marcel op 24-04-2018

Heerlijk, rustig dorpje met hele vriendelijke bewoners. Compleet ingerichte, schone, accomodatie met een heerlijke douche! Het zwembad werd dagelijks schoongehouden, net als de terrassen. Uiterst vriendelijke beheerster en gastvrije eigenaresse! Ontvangst met verse sinaasappels en gebak, mmmmm. Klein aandachtspuntje: wij vonden het zwembadwater nog wel koud maar er waren mensen die het aandurfden.

Hemel op aarde!
Door Running op 09-06-2015

Een traditioneel dorpshuis wat volledig gerenoveerd is en omgetoverd tot 5 prachtig leuke, knusse en comfortabele appartementen allen rondom het binnenplaatsje met zwembad.Hier tref je totale rust!! De dagelijks beheerder (Malika) verzorgt het complex en geen vraag is te gek.

Zorgeloos in een rustige prachtige omgeving
Door paul op 30-04-2012

Leonidas appartementen was voor ons een bijzondere belevenis, eerst bleven we 2 dagen, later een stuk of 5 om er uiteindelijk 10 van te maken (toen moesten er anderen in). Natuurlijk kan ik het hebben over de ruimte, ligging, complete inrichting etc, maar dat gaf toch niet de doorslag. Het beheer wordt gedaan door de dochter van de eigenaar, en je komt er al snel achter dat die echt wil meedenken. Niet opdringerig of vervelend, maar wel daar als ze je een tip kan geven of een probleempje kan oplossen. Kijk maar eens hoeveel reisorganisatie met haar zaken willen doen.

Leonidas Village - Adults only

Authentiek, comfortabel, kleinschalig en rustig.
Door J.F. Scholten op 03-10-2010

Rustig gelegen mooi verbouwde oud compex in een aantal appartementen gelegen rondom een klein zwembad.

great place
Door mr/s celdman op 04-03-2010

stayed there with my family in a 2 bedroom house.great place for relaxing. combines tradition, luxury and confort. will surely recommend to friends and will return. family owned, very friendly family. we were nicely welcomed with orange fruits and wine. very nice touch.

Voor mij geen blijvertje
Door Eleni op 09-09-2009

Ziet er op eerste gezicht leuk uit. Hadden een appartement met beneden een keuken/zitgebeuren en badkamer. Boven ALLEEN te bereiden via trap op binnenplaats bij zwembad,2 slpkamers + gelukkig een toilet!!. Erg klein, onhandig en ongemakkelijk. Na 2 dagen alleen maar koud water uit kraan en douche, (fijn als je net met je haar in de shampoo onder de douche staat!!) Weinig tot geen privacy, kortom, gaan we niet meer heen.

Soort hotel
Adults only