8.9FantastischScore uit 149 reviews

• Aan zee

8.9FantastischScore uit 151 reviews

Fantastisch hotel!
Door Suzanne op 09-10-2022

Heerlijk hotel waar service voorop staat. Prachtig zwembad (1 gedeelte met zwembadbar en 1 voor baantjes zwemmen) en genoeg bedjes, ook bij zee. Het hotel heeft een klein strandje en meerdere barretjes (w.o. 1 waarbij je uitzicht hebt op een prachtige zonsondergang). Het eten is heerlijk en lokaal. Kamer is netjes en wordt goed schoongemaakt. Fitness en spa is vrij rustig. Zelf een massage geboekt en die was heerlijk! Daarnaast is het personeel zeer vriendelijk. Enige nadelen: het hotel ligt in the middle of nowhere en je doucht in een baddouche. Verder perfect!

Geweldig
Door Merel & Sandra op 23-10-2019

Wij, dochter en moeder vonden het hier heel leuk! De transfer met de busduurde ongeveer 45 minuten. Het is een best groot hotel (vergeleken met wat wij gewend zijn). De service was top! Vooral de Nederlandse stagiairs Samantha en Sarah doen goed hun best. En de cocktails waren ook heerlijk dames ;)!! Rondom het hotel of in de buurt is weinig te doen, dan zou je echt met het ov gaan of een auto huren. Wij raden dit hotel zeker aan, er is van alles in het hotel te doen voor groot en klein en zeker voor de ontspanning. Wat geweldig is om te doen, een 'safari'tocht van 4,5 uur! Je rijdt rond op een quad of bugy en komt om mooie plaatsen. Echt de moeite waard. Het weer in deze periode was... HEET! Elke dag dik 30 graden al koelde het savonds wel af. Wij komen zeker nog een keer terug naar Cyprus :)! Wel raden wij aan om waterschoentjes mee te nemen, in de zee bij het hotel zijn allemaal rotsen dus heel glad!!

We komen hier zeker terug!!
Door Rimma op 30-07-2019

We hebben veel all-in hotels gehad, maar deze is echt een topper. Ik snap niet dat mensen klagen over het eten of harde muziek. Niets is waar. Rond 16.00 wordt er leuk muziek, super gezellig, maar echt niet hard. Shows vanaf 21.30 zijn geweldig. Om in de zee te zwemmen zijn waterschroentjes nodig. Er liggen rotsen in het water. De zee is prachtig! Het eten is fantastisch!! Ik snap totaal niet dat mensen daar over durven te klagen. Er is altijd genoeg variatie, goed heet en het vlees of vis verrukkelijk. De bediening is top! Altijd vriendelijk en vrolijk. En nu de cocktails. Niet alleen de smaak maar ook de service is helemaal fantastisch! Heerlijk om in de pianobar met live muziek lekker met een drankje te relaxen! De kamers zijn goed. De matrassen zijn iets aan de harde kant maar is oké. Verder is schoon en netjes. Met de bus naar de gezellige Paphos haven in 15 min. Dus dit hotel is echt een aanrader!

St. George Beach Hotel & Spa Resort - Adults only

Goed hotel op mooie locatie
Door H Cortenbach op 11-06-2018

Ontvangst bij aankomst is erg goed. Wij kwamen rond 2200 aan en we kregen eerst een bandje (ivm AI) en werden richting restaurant gestuurd, dat langer was open gehouden voor ons. Hierna een snelle incheck waarna we naar de kamer konden. Op de kamer een bordje met fruit en een flesje wijn. In de koelkast stond 1 flesje water en verder niets. Dit werd verder in het verblijf ook niet aangevuld. Bij andere hotels hebben we dit wel beter gezien. Kamer is verder goed en netjes aangekleed met alles wat je nodig hebt voor een vakantie. Hier stond zelfs een weegschaal! Niet echt nodig maar toch. Wel maakt de airco redelijk veel herrie. Kluis is aanwezig maar is pas de volgende dag te gebruiken daar deze eerst nog gereset moest worden, dit is wel gratis. In het gehele hotel kun je gebruik maken van de wifi! Badhanddoek kun je bij de Spa halen tegen een borg van €10 per handdoek. Volgens de receptie kun je deze 1x per week wisselen (of tegen betal

heerlijke vakantie!
Door Marleen & Lode op 08-06-2018

Wij verbleven al voor de 4de keer in dit hotel en we zagen het in de loop der jaren als maar mooier en moderner worden. Dit jaar was de ontbijtzaal aan de beurt, prachtig! Ook het ontbijt zelf was enorm uitgebreid. Het hotel ligt een eindje van het stadje Paphos af, maar er is een prima busverbinding en met een weekabonnement heb je geen gedoe met kleingeld. Er zijn altijd ligbedden genoeg, ook nu in juni. Een absolute aanrader dus!

geweldig en voor herhaling vatbaar
Door angelo kaltofen op 14-10-2017

het eten was gevarieerd en heerlijk.. mooi hotel ,fijne en schone kamers. personeel zeer vriendelijk behulpzaam, toegankelijk en attent. Heerlijk zwembad en strandje. mooie plek . Ik ga zeker nog eens terug.de ligging is top en alles word en is mooi onderhouden. Ik kan weinig tot niets bedenken ter verbetering of kritiek. Heb een geweldige vakantie gehad en genoten van alles daar. Goed openbaar vervoer.

Soort hotel
Strandhotel