Tasia Maris Oasis

Tasia Maris Oasis
Deze vakantie hebben we geboekt bij vakanties.nl want we hebben hier hele goede ervaringen mee. Aya Napa wordt omschreven als een soort Ibiza maar gelukkig hebben wij hier niets van gemerkt. We kregen een mooie kamer aan het zwembad en toen onze eerste nacht werd verpest door luidruchtige gesprekken in de kamer naast ons en op het balkon en we dit benoemden bij de receptie, kregen we een ongelofelijk mooie kamer met groot dakterras ervoor terug. Het hotel doet er alles aan om jouw verblijf zo fijn mogelijk te maken. We boekten half pension en het eten was heerlijk en veel keuze in warm eten en allerlei salades. Het personeel is enorm vriendelijk. We hebben veel van de omgeving gezien. Lange wandelingen langs het strand over mooi aangelegde vlonderpaden. Je kunt er ook prima fietsen. De beelden en cactustuin. Met de bus hebben we ook Famagusta in Noord Cyprus bezocht. Daar word je even stil van wanneer je ziet wat hier gebeurd is.
Een mooi hotel met een geweldige service en hartelijk personeel. Wij hadden een kamer met zwembad zicht geboekt die er mooi en schoon uitzag, echter de eerste nacht erg veel geluidsoverlast van een van de buren. Dit de volgende ochtend gemeld en wij kregen een andere grotere, mooiere, kamer (update) met een groot balkon (3x7,5 mtr) en een fles bubbels met een schaal fruit waarop een briefje zat met sorry voor de overlast en een fijne vakantie. Het eten was prima, de bedden goed en de ligging was ook goed, net buiten het centrum en niet ver van de zee. Deze laatste had mooie ,schone stranden en helder water. Ook was er meer dan voldoende mogelijkheden om uitstapjes, boottochten en excursies te maken. Genoeg ligplaatsen bij het zwembad die goed verzorgd was. Dit hotel is een echte aanrader
Soort hotel
Strandhotel | Beschikbaar |