Loutsiana - Adults only
In 1 woord: fantastisch. Rustige ligging, écht 300 meter van de zee. Appartement is erg schoon, elke dag krijg je nieuwe handdoeken, en toiletpapier. Er is heel veel te doen in de buurt met als grote klapper het waterpark op 5 minuten loopafstand. Het personeel van Loutsiana is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden 3 dagen een auto gehuurd, maar dit was achteraf niet nodig! De bus is zeer goed te doen. Een dagkaartje kost ongeveer 5 euro. Per rit 1,50. Een dikke aanrader!
Een toppertje.. We zaten in het nieuwe gedeelte, wat veel luxer is dan de foto's die ik in eerste instantie had gezien op internet. Het ligt een kwartiertje van de Square, maar de bussen rijden elk kwartier dus dat was voor ons geen probleem. Voor 20 euro per persoon kun je een week lang onbeperkt reizen met de bus. Makronnisos Beach is een kwartiertje lopen, verder dan aangegeven is op de site. Je kan ook de bus pakken en een halte verder uitstappen maar dan moet je alsnog wel even lopen dus dat is de moeite niet echt. Verder veel strandrn in de omgeving, meeste wel toerischtisch door de tijd van het jaar. Onwijs vriendelijk personeel. Elke dag werd de kamer schoongemaakt en om de dag kregen we schone handdoeken. Je moet bijbetalen voor de airco, kluis en Wi-Fi, maar dit leek me ook wel logisch gezien de lage prijs die je voor de vakantie betaald. Kortom, hele goeie week gehad!
Het centrum ligt wat verder weg maar is prima te doen met de goedkope bussen en taxis. Appartement is prima en de eigenaren zijn erg vriendelijk

Loutsiana - Adults only
Een net verzorgd appartement op afstand van de drukte van de stad. Een gezellig strand op loopafstand. Het eten was goed en het personeel vriendelijk.
netjes onderhouden appartementen complex met zwembad. bar en eetgelegheid goed personeel zeer vriendelijk en klant gericht.
Als je eenmaal over de schok heen bent, dat het appartement niet 1,5 km zoals overal op internet staat vermeld, maar 4 km van het centrum af ligt, kun je dit appartement wel waarderen. Het is hier rustig in vergelijking tot het drukke centrum van Ayia Napa. De aankleding is eenvoudig. Loutsiana bestaat uit 2 complexen: I is bij de receptie en II is 300 meter verder en dichter bij het centrum. Bij II is weinig te beleven. Als je een fiets huurt, is een vakantie hier prima.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |