Morena Resort Appartementen & Villa's
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor The Beach House voor je op een rij gezet:
Wij verbleven van 16 oktober t/m 24 oktober in The Beach House. Wij verbleven in appartement nr. 33 op de begane grond en ons appartement stonk enorm en was erg vochtig. We kregen een vochtvreter, maar dit hielp niet en het was een bekend probleem. De schoonmaak is niet wat wij gewend zijn. Om de 2 dagen nieuwe handdoeken ( mocht je dit iedere dag willen, dan kon je dat bijkopen) kleine schoonmaak om de 3 dagen en 1 x een grote schoonmaak, bij verblijf langer dan 8 dagen. Bedlinnen is niet verschoond en bij schoonmaken 1 keer opgemaakt. Dit staat ook aangeven ivm milieuvriendelijkheid. Onze kinderen verbleven in een deluxe appartement en daar was de schoonmaak niet anders. Op de dag van vertrek een late out geboekt, maar we kregen geen schone handdoeken, die konden we weer bijkopen. We hebben toen de strandlakens omgewisseld. Ondanks alles hebben we genoten, maar voor ons geen 2e keer.
Aan een goed appartementencomplex huurauto heb je genoeg op curacao nou ik vertel jullie dit complex weet hoe t werkt super vriendelijk allemaal het ontvangst de dames van het poetsen de security allemaal betrokken Jr kan allesvragen helpen je ook overal mee of zoeken her voor je uit je krijgt een SMS als ze de volgende dag je kamer komen doen en ook echt schoonmaken niks Franse slag, we hadden een auto gehuurd en deze kon op de privé parkeerplaats van het appartement dus ook nog veilig. Laatste dag kregen we een kamer waar we gewoon mochten blijven douchen en spullen neer konden zetten. Appartement ligt direct aan mambo/cabana dus beter kan gewoon niet . Wij komen zeer zeker terug nogmaals bedankt voor alles
Wij kozen the beach house ivm de ligging. Hadden bij de dolfijn academy geboekt om te zwemmen met de dolfijnen. Beach house ligt dan perfect om er lopend heen te gaan. We hadden suite deluxe, was super! Alles zag er prima uit en het terras was erg groot. Bed ook prima. Via achtertuin met zwembad sta je direct op Mambo Beach, waar wij stranbedden kozen bij Cabana Beach vanwege de luxe. The beach house heeft een mooie ligging voor diverse uitstapjes en excursies. Personeel doet er alles aan om je verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen!
Gelegen aan Mambo Beach met 3 x / week music nights (wat ons niet stoorde). Dit brengt net wat sfeer maar voor mensen die rust opzoeken kies je best een andere locatie. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het appartement was ruim, netjes en voorzien van het nodige comfort. Er is mogelijkheid om een (huur)wagen veilig te parkeren op het afgesloten terrein. Wij hebben genoten van onze week op Curaçao en zouden opnieuw voor the Beach House kiezen bij een volgend bezoek!
Prachtig appartement. Heel groot balkon.Schoon alles aanwezig en supervriendelijk personeel.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |