We hebben de beste aanbieders voor Seru Coral Resort voor je op een rij gezet:
Seru Coral Resort
Villa gehuurd bij ClubSeruCoral op het Seru Coral resort, super mooi! Groot huis, groot zwembad met huurauto direct bij t huis. Goede service en gewoonweg super!
Ceru Coral is een heel mooi park waar op dit moment meerdere eigenaren de woningen aan het renoveren zijn.

Seru Coral Resort
Dat iedereen met zijn grote lichten aan rijd in de avond, je ziet geen moer, geen markeringen op de weg. Voor de rest een hele leuke 8 dagen gehad.
Het is een vakantie park met veel verschillende eigenaren die bungalows/appartementen en studio's verhuren. Wij zijn hier voor de 2de keer nu en het bevalt ons perfect 1ste jaar 2015 zaten we in App A112 en deze keer in bungalow 32 beide zijn ons goed bevallen. Je hebt wel een auto nodig want rond het park is weinig toerisme wat voor ons een luxe is zonder al die drukte.Dit jaar gaan we weer terug en zitten we in een studio omdat we deze keer maar met 2 zijn We verblijven dit jaar in de Tiki Bar. En we hebben er weer zin vooral nu we weten dat het zwembad vorigjaar september compleet vernieuwd is.
Drie weken daar verbleven en net als 2 jaar geleden weer een prima tijd gehad. Wij hadden voor de 2e keer appartement A-112 met alles erop en eraan en was keurig verzorgd en schoon. Het park zag er weer keurig een goed onderhouden uit met daarbij dat rondom het zwembad mooi opgeknapt is. De resort ligt nabij de Struisvogelpark, Aloë vera plantage en en bij Serena's Chichi Chichi atelier. Afstand naar Jan Thielbaai en naar de stad is ongeveer 15 minuten. Vele baaien/stranden en andere bezienswaardigheden zijn allemaal te vinden op een Curacao site. Wat bij alle reacties beschreven wordt is dat een auto zeker een must is.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | minder_dan_50 |