Morena Resort Appartementen & Villa's
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor PM 78 Boutique Apartments voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie gehuurd in verband met 30 jarig huwelijk en verjaardag. Wij zijn hier met ons gezin, man, vrouw en twee kinderen met partner en onze kleinzoon van 1,5 jaar 10 dagen naar toegewenst. Het was gewoon fantastisch. Gehuurd is de Urban Loft voor zoon en partner en het 5* appartement voor de rest van het gezelschap. Wij hadden de beschikking over een privé zwembad en strand. Aan alles is gedacht een volledig ingerichte keuken, ruime slaapkamers met aparte badkamers. Aanwezigheid van wasmachine, speelgoed voor de kinderen, kinderbedje en kinderstoel. Parkeren van de huurauto op een afgesloten parkeerplaats. Aan alles is gedacht. Ideaal voor een gezin, heerlijk samen maar toch voldoende mogelijkheid om je terug te trekken. Gewoon een ontzettend mooi en luxe verblijf. Ander bijkomend voordeel is de ligging, Met 5 tot 10 minuten wandelen sta je aan de Handelskade met zicht op de pontjesbrug. Restaurants en terrassen.
Curacao is een fantastisch eiland waar je kunt genieten van cultuur en natuur maar waar je ook kan luieren op diverse stranden. In de avond kun je uit eten op de mooiste plekken. Een aanrader!
PM78 is een koloniaal huis in de wijk Pietermaai en heeft meerdere luxe appartementen. Deze zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De ontvangst is allerhartelijkst met bubbels en vers fruit. Een aanrader voor een ieder die niet op een resort maar midden in het bruisende Willemstad wil verblijven.
Een maandje op Curaçao, waarvan 10 dagen in het Beach House ! In een woord GEWELDIG. Alles wat je van een vakantie verwacht, vindt je hier. Rust, Prive, Luxe, Comfort, Uitzicht op zee en een heerlijk zwembad. De ligging op Pietermaai is perfect, 's-avonds kun je een wandelingetje door de stad maken en naar een van de gezellige restaurantjes gaan, zonder auto! Kortom, alleen maar LOF over dit Beach House met 1 min-puntje "we moeten het weer verlaten" Tot volgend jaar David en Cindy xx
Met zijn 2 heerlijk genoten, perfecte ligging en perfect voor met z'n 2! Zwembad bij Saint Tropez ook echt genieten met mooi uitzicht op zee. Dichtbij alle strandjes, willemstad of de bus die je overal naar toe kan brengen!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |