Landhuis Bona Vista
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02680000-02689999%2FE2686564.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02530000-02539999%2FE2538685.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02530000-02539999%2FE2538688.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02580000-02589999%2FE2584177.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02680000-02689999%2FE2686566.jpg)
Landhuis Bona Vista
We hebben deze locatie en het appartement gekozen vanwege de authentieke sfeer die het uitstraalt. Het appartement was voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Zelfs handdoeken voor het strand lagen voor ons klaar. Super fijn! Binnen 5 minuten stonden we in Willemstad en zelf in de straat zijn leuke en gezellige restaurants te vinden. De hosts stonden dag en nacht voor ons klaar en hebben ons goede tips gegeven over wat we niet mochten missen van het eiland. We hebben een super fijne ervaring gehad en we komen zeker nog eens terug.
Ruim, schoon en van alle gemakken voorzien appartement. Gezellig en knus van opzet.
Ligging rustig, maar centraal. Met de auto zijn alle highlights van het eiland makkelijk en snel te bereiken. Op loopafstand genoeg faciliteiten te vinden, barretjes/restaurantjes en een grote supermarkt.
Gewoon perfect en vooral gezellig! Aanrader!
Een prachtig verblijf tot in de puntjes verzorgd. Super gastvrije eigenaren! Ideaal om met een groep te bezoeken vanwege de verschillende huisjes en het horeca plein om samen te eten en zitten. Het zwembad is ook ideaal!
Landhuis Bona Vista
Fantastische tijd in een geweldig verblijf. Eigenaren zijn zeer gastvrij en zorgen dat je je thuis voelt. Schone en leuk ingerichte huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Centraal gelegen en binnen no time op het strand etc. Wij komen zeker nog eens terug!
Soort hotel
Appartementenhotel | Beschikbaar |