Hibiscus Beach House
We hebben de beste aanbieders voor Hibiscus Beach House voor je op een rij gezet:
Villa Vermaire
Restaurant: 100m
Zee: 100m
Adresgegevens | Kaya adriatiko N8, jan thiel, 00000 |
Hibiscus Beach House
Martin en Diana Wij vonden het reuze gezellig een aanrader om terug te komen, goede service en het ontbijt was lekker, kort bij JAN THIEL 10 min lopen. Het is weer wennen hier in dit koude kikkerland. Goed advies inzake Restaurants klasse. tot de volgende keer.
Rob en Cora
Voor de 2e keer in deze fantastische B & B en zeker niet de laatste keer. Een gezellig onderkomen met een heerlijk ontbijt elke dag. De eigenaren Diana & Martin zijn heel gastvrij en behulpzaam en altijd even vriendelijk. Al diverse accommodaties in Curaçao gehad maar hier was het toch echt weer thuis komen. Ook is er een mogelijkheid dat je bij hun een auto huurt en dat je aangeeft dat je opgehaald wilt worden van het vliegveld, alles goed geregeld.
Hibiscus Beach House
Dit was onze eerste ervaring met een B & B, onze verwachtingen zijn overtroffen. Hibiscus House ligt op een perfecte locatie, 3 minuten lopen van Jan Thiel Beach, twee minuten van een supermarkt. Iedere ochtend een ontbijtje waarbij Diana, de gastvrouw, iets extra's maakt, bijv. een eitje, een pannenkoek. Ook een lekker sapje bij het ontbijt. De service van Martin en Diana aan hun gasten is meer dan buitengewoon, niets is hen teveel om het de gasten naar de zin te maken. Kamer met airco in het warme Curacao en koelkastje waar je eventueel zelf gekochte drankjes koel kunt houden. Martin en Diana weten de plekken waar lekker gegeten, goed gesnorkeld kan wordem en andere leuke plekken. Ook wordt geregeld, dat je een auto kunt huren etc. etc. Al met al een leuke plaats om te verblijven en absoluut een aanrader.
De ontvangst is zeer hartelijk door de eigenaars, bovendien kan je met al je vragen bij hen terecht en je hebt heus geen toeristisch boekje meer nodig. Het ontbijt is goed en indien mogelijk is er dagelijks een extra zoals plaatselijke fruitsappen of pannekoeken. De kamers zijn degelijk maar de kamers die uitgeven aan het zwembad krijgen voor ons de voorkeur vanwege hun grootte en uitzicht. Een weekje vakantie is voldoende want het eiland heb je op twee dagen gezien. Ander pluspunt is de nabijheid van strand, winkels en de eeuwige zon. Ander voornaam pluspunt is de onwaarschijnlijke vriendelijkheid van de inwoners.