Coral Estate Luxury Resort - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Dolphin Suites is een klein, maar dolfijn hotel. Zodra je hier binnenstapt voel je je thuis. Het hotel is voor iedereen, daarom is alles ook 100% rolstoelvriendelijk. Ontspanning staat hier voorop, dus plons lekker in een van de zwembaden of loop het prachtige Mambo Beach op. Voor vragen kun je tere...
super fijn verblijf, erg schoon en zeker aan te raden als je op loopafstand van mambo beach wilt zitten :)
we zijn erg tevreden over ons verblijf bij dolphin suites. Mooi appartement, centaal gelegen en vriendelijk personeel. We hebben met curious2dive gedoken dit was ons ook goed bevallen zeker een aanrader, de onderwater wereld van curacao is zo mooi!
het was een onbeschrijfelijke geweldige tijd voor ons in Curacao. Door de dokfijntherapie en ook het verblijf in Dolphin Suites was geweldig. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Prachtig appartement heel ruim en goed toegankelijk. Groot balkon en de hulpmiddelen waren prima. Is zeker voor herhaling vatbaar.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Adults only | Beschikbaar |
Kleinschalig | Beschikbaar |