Laagste prijsgarantie
9.2FenomenaalScore uit 115 reviews
    Ruimte

Over Casa Amalia

De ligging

Belangrijke opmerking: Houdt rekening met mogelijke beperkingen of wijzigingen van diensten tijdens uw verblijf die uw ervaring kunnen beïnvloeden. Beperkte mobiliteit: Helaas zijn onze pakketreizen in het algemeen niet geschikt voor personen met mobiliteitsbeperkingen, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. We verstrekken graag meer gedetailleerde informatie voor specifieke verzoeken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Balkon terras

9.2FenomenaalScore uit 115 reviews

Ruimte

Top vakantie!
Door Annette op 19-12-2021

Het appartement is prima en een aanrader, en van alle gemakken voorzien. 3x per week handdoek wissel en schoonmaak door Carmen 👍 Jan Thielbaai op loop afstand (15 minuten) maar s’avond in het donker is terug lopen geen aanrader vanwege geen verlichting en onveiligheid. Auto prima te regelen via Haitem de eigenaar die behulpzaam is voor alle vragen. AH op 15 minuten lopen en als je een auto hebt kom je onderweg grotere supermarkten tegen. Casa Amalia is geen hotel maar een huis en rustig gelegen. Auto huren is een must op Curaçao anders ben je erg beperkt en het eiland biedt zoveel mooie plekjes om te zien zoals westpunt, de Knip, Blue Room etc. Super verblijf gehad en komen zeker nog een keer terug.

Rustige locatie
Door Nederland op 20-10-2020

Mooi, schoon en verzorgd complex. Op zich op 15-20 warme minuten loopafstand van de baaien, maar een auto huren is een aanrader. Het eiland is niet ingericht op voetgangers of fietsers. Minpunt was dat de kamers geen ramen of balkon/zitje hadden. Er zijn wel gemeenschappelijke ruimtes, zoals een washok en buitenkeuken mrt wat basic faciliteiten. Zelf je kamer schoonhouden of bijbetalen voor een schoonmaak zal niet iedereen aanspreken. Eigenaar is aardig, maar vaak weg en dan is er niemand in het complex.

Gezellig, knus en vriendelijk
Door Hendriks op 25-02-2020

Bij aankomst werden wij na een lange reis ontvangen door een vriendelijke en behulpzame eigenaar die ons gelijk tips gaf over wat wel en niet te doen in de omgeving. De binnenkomst met de bananenbladeren en leuke beeldjes geven gelijk een gezellige vakantiesfeer. Er was een parkeerplaats waar wij gebruik van mochten maken, zodat je huurauto veilig achter een hek staat, dat was een fijn idee. Het is handig om een auto te hebben in deze omgeving. Als je deze eenmaal hebt, ben je zo op de mooiste en handigste plekken.
Er was een klein zwembad aanwezig, omringd door een aantal ligstoelen en banken. Ook een gezellig hofje en kookplaats zorgde voor een fijne en gezellige sfeer, waarbij je veel contact kon maken met de andere gasten.
Met een schone kamer met een ruime, en vooral heerlijke douche, genoeg opbergruimte voor je spullen en een airco was dit een fijne en veilige verblijfplaats voor onze heerlijke vakantie!

Casa Amalia

Wat een fantastische plek!!!
Door Debbie Heydanus op 25-11-2019

Wat een fijne plek om te verblijven!! Heerlijk compleet appartement met goed bed. En dan nog onze gastheer Haitham, wat een service, niks is hem te veel en altijd in voor een praatje. Lekker zwembad en auto is sowieso noodzakelijk om dit mooie eiland te verkennen. Ligging is heerlijk rustig en drukte kun je opzoeken bij Jan Thiel gelegen op zo'n 1200 m. Casa Amalia, echt een topper!

Super!
Door Youri en Jorinde op 07-12-2018

Een hartelijk en warm welkom, met een prachtig verblijf. De eigenaar is een hele aardige man, die erg gastvrij is. Prima en leuk aangekleed appartement, wat goed schoongemaakt wordt 6 dagen per week.
Locatie is super. Supermarkt en strand op loopafstand.
Wij hebben een super vakantie gehad, mede dankzij dit prettige verblijf.

Nooit meer!!
Door Maike op 12-09-2018

Wij (2 vriendinnen) zijn in Curaçao geweest bij Amalia. Na een reis van totaal ongeveer 14 uur, kwamen we aan bij ons appartement (dachten we). Vermoeit en bezweet van de hitte waar je aardig aan moet wennen, kwamen we aan bij ons verblijf. Toen we eenmaal is boven waren met onze zware koffers, stond de eigenaar daar. We kregen onze sleutels en hier om het hoekje boven was onze kamer. Dus we konden opzoek naar onze kamer en nog een keer met die koffer een trap op. Soms is het best prettig als je zon reis erop heb zitten, dat iemand zo vriendelijk is om je te helpen met je koffer en je de kamer te wijzen. Ohjaa ik vergeet te zeggen dat hij zei dat er een boek ligt met regels die we eerst moesten lezen voordat we de deur weer uit gingen. Toen we aan kwamen bij de kamer hadden we dus geen appartement, maar een kleine slaapkamer met een kleine badkamer. Willen we een appartement, kost ons 50 dollar per dag. Dikke doei!

• Morena Resort Appartementen & Villa's

€ 1176

Morena Resort Appartementen & Villa's

9.2
    CuraçaoCuraçaoWillemstad

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Curacao

€ 1101