9.4FenomenaalScore uit 10 reviews

Bubi Blou

9.4FenomenaalScore uit 10 reviews

Top verblijf
Door Paola op 29-09-2023

Een geweldig verblijf, gezellige sfeer en zeer vriendelijke eigenaars. Niets is te gek en ze zoeken overal een oplossing voor. Zou vandaag nog terug willen

Fantastisch
Door Peggy op 09-09-2023

zoek je een kleinschalige, gezellige en persoonlijke accomodatie op Curacao dan ben je hier op de goede plek. Kunt voor alles bij Ben en Linda terecht van transfer tot auto huur, tips om te doen op Curacao, een gezellig kopje koffie 's morgens of gewoon gezelligheid aan de bar!

Geweldig
Door Familie Hage op 07-03-2022

Net terug,10 fijne dagen in het mooie verblijf! onze meiden een studio wij een appartment,ideaal!s’ochtends genoten van de vogeltjes tijdens het ontbijt!Ook een leguaan gespot!gezellig drankje aan de bar!Vele tips gekregen!Kortom..aanrader

Bubi Blou

Fantastisch
Door Anouk op 15-10-2020
Alleen gereisd

Een super fijn verblijf wat gerund wordt door een gastvrij Nederlands gezin. Bij vragen kon je altijd bij de eigenaren terecht. Locatie ligt heel centraal. Dichtbij zanzi en mambo.

Geweldig
Door Maureen op 12-01-2020

Nick en ik hebben echt genoten van onze week op Curaçao. Mede door de gezelligheid en goede service van Ben en Linda. Het appartement ziet er goed uit en is netjes schoon, ook van alle gemakken voorzien, zoals koelelementen en een koelbox. Het ontbijt wordt vers gemaakt en is lekker! We komen zeker nog een keer terug!

Een echte aanrader. Top vakantie!
Door Majella van de Wiel op 03-08-2019

Deze week terug gekomen van een heerlijke vakantie van 24 dagen op Curaçao met een geweldig verblijf bij Bubi Blou Apartments van Ben en Linda van Heek. Vooraf al een heel fijn contact met Ben en Linda via de mail. Vragen werden altijd snel beantwoord.

Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen door Ben. Hij hielp direct met het pakken van de koffers en wees ons de weg naar ons 4-persoons appartement. Mooi en schoon appartement met alles erop en eraan voor wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Er is ook een gezamenlijke BBQ waar iedereen gebruik van kan maken.

Het is een kleinschalig complex met 3 appartementen en 4 studio’s. Er is een mooie gezamenlijke tuin met een zwembad, ligbedden en een bar. Aan de bar kan je gezellig wat drinken met de andere gasten en voor de liefhebber even sport kijken.

Ben en Linda staan altijd voor hun gasten klaar en helpen waar dat nodig is. ’s Morgens en ’s avonds met Ben gezellig een bakje k

Huisdieren

Wlan internet