Appartementen BlouBlou Curaçao

Appartementen BlouBlou Curaçao
Blou Blou is een echte aanrader. Persoonlijke en prettige ontvangst die al begon tijdens de transfer vanaf het vliegveld. Rustig gelegen met comfortabele bungalow en gastenverblijf in de buurt van Jan Thiel. Goed onderhouden, met mooie beplanting en een fijn zwembad. Voor ons de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Curacao en een duikvakantie. het strand van Jan Thiel is dichtbij en heeft een uitstekende PADI duikschool (Scuba DO). Tussendoor lekker relaxen in de tuin. De eigenaren hadden goede tips over activiteiten op het eiland en over de restaurants in de omgeving. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Wij komen zeker weer eens terug.
We hebben als familie kunnen genieten van een relaxte vakantie. Door de 3 logeer gelegenheden op het complex heeft ieder zijn eigen comfortabele ruimte. Door de omsloten tuin is het zeer aangenaam om gezamenlijk te genieten van alle faciliteiten die de eigenaren van BlouBlou ons heeft aangeboden. Alja en Roel dank voor jullie gastvrijheid. Maar zeker ook voor aangeboden service.
super vakantie genoeg te beleven op loop/fietsafstand,super lieve,behulpzame,en gastvrije beheerders. bungalow perfect.
Een heerlijke kleinschalig en daardoor laagdrempelige accommodatie. Een heel fijn bijna privé zwembad voor de uurtjes dat je thuis bent. In de bungalow is alles aanwezig, airco, lekker bed, goede douche, fijne uitgebreide keuken, plafondventilator, tv en internet. Roel en Alja doen er alles aan om het naar je zin te maken, lokale krantje, gebruik van wasmachine, tips en gezelligheid op het terrein. Qua ligging, 5 autominuten van Jan Thiel Beach, onderweg daar naartoe kom je langs een AH en een snackbar, ook handig. Naast de bungalow, begint een wandelpad naar de zoutpannen, waar je flamingo’s kan spotten. Het strand van mambo beach is ongeveer 10 autominuten rijden. Westpunt wat verder, maar zeer zeker de moeite waard.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |