ABC Resort
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementGeweldig zwembad13 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 944 Ga naar accommodatieTime to Smile Chogogo Dive & Beach Resort
AppartementZeer goede service22 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 1046 Ga naar accommodatieBon Bini Seaside Resort
AppartementPrachtige kamers25 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 1184 Ga naar accommodatieCasa Amalia
AppartementPrachtig ingericht7 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 740
ABC Resort
Het is een fijn,, persoonlijk en gezellig resort. De ligging is erg centraal op het eiland, namelijk dichtbij de mooie stranden en dichtbij de stad. De beheerders zijn erg vriendelijk en hulpvaardig. Voor alles zoeken ze een oplossing mocht dit nodig zijn. Wij verbleven een hele maand in de supermoderne lodge en hadden ook hier de auto gehuurd wat erg handig is. Wij hebben hier een hele fijne tijd gehad en komen graag weer.
We hebben een superfijne vakantie gehad. De appartementen van ABC zijn schoon, mooi ingericht en 2 fijne zwembaden. We werden opgehaald van de AirPort, en hebben bij ABC een auto gehuurd. Een super team dat erg behulpzaam is. We komen zeker terug!
Het is een fantastisch mooie plek. Rustig en twee heel mooie zwembaden. Ontzettend vriendelijke mensen en het huisjes was net gerenoveerd. Ruimte is het huisjes is groot dat geeft een goed gevoel. In een woord TOP plek.
ABC Resort
Ondanks dat wij op de Westpunt een verblijf hadden gehuurd, konden we bij ABC Resort een auto huren. We werden snel door Mireille opgehaald van het vliegveld om bij het ABC Resort de papieren en betaling te regelen. Daarna konden we met de VW Up op weg. Na een heerlijke vakantie hebben we de auto weer ingeleverd en zijn we weer op het vliegveld afgezet. Een echte aanrader om een auto bij ABC Resort te huren!
Prachtig ressort en huisje. Klein schalig en centraal gelegen. Vriendelijke en super behulpzaam team.
ABC Resort info
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Contactloos betalenBeschikbaar
- Contactloos incheckenBeschikbaar