9.6FenomenaalScore uit 27 reviews

Villa Paulina

9.6FenomenaalScore uit 27 reviews

Fantastisch
Door Rita en Gerrit op 25-03-2020

We zijn hier 4,5 wkn geweest en geen seconde met tegenzin. Ik ben voor de 3e keer in Villa Paulina gebleven en Gerrit voor het eerst. Maar ook hij heeft hier een geweldige tijd gehad. Ten eerste vinden we Curaçao het fijnste om op vakantie te gaan. Klimaat, bevolking, eten, bezienswaardigheden, natuur en uiteraard de vele mooie stranden. En Villa Paulina ligt prachtig centraal op het eiland. Veilig en rustig. Zeer goede service met alles. Hele aardige en behulpzame beheerders. Van ALLE gemakken voorzien en een prachtig zwembad. Kortom, hier was onze mooiste vakantie ooit. Danki pa tur kos !!

Fantastisch!
Door Rob Schulpen op 09-08-2018

Voor de tweede keer in vijf jaar voor twee weken te gast bij villa Paulina met vrouw en dochter (8jaar). Lekker centraal gelegen op het eiland in een goede wijk. Daarmee een perfecte uitvalsbases naar elke plek op het eiland. Villa is schoon en fris, voorzien van airco op de slaapkamers. Diverse leuke plekjes om te zitten buiten. Mijn favoriet was bij het zwembad, lekker lezen en af en toe een verfrissende plons. Mooi uitzicht op landschap en de Caribische zee. Absoluut een aanrader deze Villa!!wij gaan zeker terug! Familie Schulpen uit maasbracht

Mooi huis
Door Erik op 30-12-2016

Mooi huis, wel in een rommelige buurt. Ook hadden we het gevoel dat we in de gaten werden gehouden door de eigenaar via de vele camera's (bedoeld voor als beveiliging) in en om het huis.

Prachtige villa die van alle gemakken is voorzien!
Door Familie Wilde op 28-10-2016

Wij hebben twee heerlijke weken vakantie gevierd in Villa Paulina. We werden vriendelijk ontvangen op de luchthaven en werden vervolgens naar de villa gebracht, waar we opnieuw een warm welkom kregen van de beheerster. Een prachtige en ruime villa die van alle gemakken is voorzien. Het is volledig ingericht voor het weer in de tropen (koelkast met ijsblokjes functie, losse koelingselementen, waterjug, airco, ventilator etc.). De villa is goed beveiligd door een alarm installatie en ligt in een rustige buurt. Het zwembad is ruim en wordt goed onderhouden. Vanaf het zwembad heb je een mooi uitzicht over de vlakte van Hato. Het huren van een auto bij Villa Paulina is ons eveneens goed bevallen.

De villa ligt centraal op het eiland en de mooiste stranden zijn binnen 20 minuten te bereiken. Voldoende winkels (supermarkt, bank, bakker, apotheek) op 5/10 minuten rijden.

Al met al een aanrader! Wij komen hier zeker nog eens terug!

Fantastische villa op prachtige locatie!
Door Rob Gertsen op 23-02-2016

Wat een fantastische villa van de familie Paulina! De locatie op Grote Berg is lekker centraal en het uitzicht is schitterend. De villa is groot, zeer goed onderhouden en van alles voorzien met heeft een prachtig privé zwembad. De offerte, de betaling, de informatie, de ontvangst en begeleiding ter plaatse: allemaal top. Volgens jaar weer Curacao en dan zeker weten weer Villa Paulina. Haymund, Mascha, Duneschka en Cerel: bedankt voor een geweldige vakantie en tot volgend jaar!

Wat een geweldige, luxe villa!
Door Jack op 12-12-2015

De werkelijkheid overtreft zelfs de mooie foto's, deze villa is echt fantastisch mooi. Van alle gemakken voorzien, een heerlijk zwembad erbij en een prachtig terras dat gedeeltelijk overdekt is, waardoor we tijdens een zeldzame regenbui toch nog heerlijk buiten konden zitten. De ligging is ideaal, centraal op het eiland en dichtbij Willemstad. Ook de geboden service is perfect, je hoeft alleen maar vakantie te vieren en te genieten van het heerlijke weer.

Huisdieren

Wlan internet