8.6FantastischScore uit 30 reviews

• Wasmachine

Villa Grote Berg

8.6FantastischScore uit 30 reviews

Ruimte

Uitstekende accommodatie op een heerlijk eiland
Door Rob Zwart op 15-06-2019

Heerlijke vakantie gehad met vrouw en dochter. Wij hadden het appartement aan het zwembad; twee slaapkamers met eigen badkamer en de woonkamer met toegang tot de tuin en het zwembad. Arthur en Henriette waren op vakantie, alles werd keurig overgenomen door Erik en Monique. Locatie is prima, Willemstad op een kwartier, grote supermarkt op 10 minuten en de prachtigste baaien binnen bereik. Service was uitstekend; ophalen van vliegveld, huurauto direct op locatie beschikbaar, eerste boodschappen in koelkast, goede WiFi, schoon zwembad, buitenkeuken, rustige en veilige locatie, ligbedden en zitjes, late uitcheck en terugbrengen naar het vliegveld. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Top verblijf voor een super prijs!
Door Mw. Plantz op 25-10-2018

We zijn hier al 2x geweest. Deze keer waren we met de hele familie (totaal 11p) en hadden we het hele complex afgehuurd. De appartementen zien er netjes uit, zijn van alle gemakken zoals keuken, airco, wifi en (gezamenlijke)wasmachine, voorzien en het zwembad is heerlijk! Ook de gastvrouw en gastheer zijn geweldig en als er een vraag of probleem is, wordt deze meteen opgelost. Huurauto's kunnen ook via hen geregeld worden en staan al klaar als je aankomt. Ze worden daar ook weer opgehaald, dus daar hoef je zelf niet voor te zorgen. Ook vervoer van- en naar Hato wordt door hen geregeld. Er wordt ook zeer flexibel omgegaan met de in- en uitchecktijd, wat voor ons erg fijn was, aangezien we op de terugweg een avondvlucht hadden. De ligging is centraal, midden op het eiland en dicht bij vele mooie stranden. De prijs is inclusief gas en elektra en toeristenbelasting, wat bij andere accommodaties vaak nog erbij komt.

fantastisch
Door Sharonne op 30-07-2018

Het is een super mooie villa, wij zijn al vaker geweest met ons gezin en wij zijn nog altijd heel te vrede!

Heerlijk appartement
Door Margo en Han op 14-12-2017

Wij verbleven in het tuinzijde appartement, heel ruim, eigenlijk voor 4 personen dus lekker veel ruimte. Slaapkamer met airco en toegang tot de tuin met zwembad (super!) en diverse zitjes. Aan de voorkant van het huis ook een overdekt zitje, wel aan de weg, maar heerlijk privé. Arthur en Henriette zijn zeer toegankelijk en erg gastvrij. Appartement is vrij basic, maar alles is aanwezig. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Ligging op het eiland is centraal, zeker t.o.v. de stranden aan de zuidwestkant. Willemstad is binnen een half uur bereikbaar. Huurauto is wel nodig.

Superaccomodatie
Door Esther te Riele en Boet Alferink op 23-08-2017

Prima tijd gehad in het appartementencomplex van Arthur en Henriette. Twee persoonsappartement boven was prima! De binnentuin met luxe bbq en zwembad incl.ligbedden grandioos. Een dikke 9 en we komen zeker terug. Overigens ook een tip om met een groep alle appartementen te huren zodat je je eigen binnentuin met privezwembad hebt. Het zwembad en de tuin was in tegenstelling tot eerdere recenties (2015) erg schoon, en geen last gehad van blaffende honden. De ligging is voor de strandgangers perfect. De afstanden op Curaçao zijn sowieso prima te doen, je hebt wel een auto nodig. Wanneer het aan iets ontbrak dan zorgden Arthur en Henriette dat het werd aangevuld. We hebben nog een feestje georganiseerd met familie in een binnentuin, echt super dat dat kon.Arthur en Henriette we hebben een toptijd gehad bij jullie.Groetjes Esther en Boet

Super, verzorgd en schoon, voor herhaling vatbaar!
Door Steve, Alice en kids (7 en 13 jaar) op 21-08-2017

Voor ons alweer de 6e keer te Curacao en nu eens niet in de grotere hotels zoals Lions Dive, Papagayo resort. Het is prima bevallen want het is zeer goed onderhouden, complex ligt centraal tov het centrum en het westen en dat zijn DE baaien waar wij wilden zijn. Arthur en Henriette zorgen ervoor dat het aan niets ontbrak met; ophalen en wegbrengen van/naar het vliegveld, huurauto gereed om zo in te stappen, boodschappen stonden in de koelkast. Los van een super lekker zwembad en de BBQ. Even wasje draaien, ook geen probleem, prima machine met waspoeder en wasverzachter voorzien. En de WiFi die was perfect, konden zonder probleem tegelijk appen, mailen, netflixen met hele gezin. Must voor de kids Vergeet de negatieve review over de leguanen, die op Zoover staat sinds 2015. Arthur loopt 3 keer per dag rond om zijn tuin en terras schoon te houden van leguanen uitwerpselen inclusief bijhouden van zijn tuin en het zwembad.

Nogmaals dank aan de eigenaren Arthur en Henriëtte.