Super mooie ligging, rust, erg schoon. Goed onderhouden, complete inventaris. Heerlijk zwembad en binnen 5 minuten naar de baai van Lagun.
Wat een paradijsje, alles prima geregeld, fijn ontvangen, heerlijk gedoken tussen het koraal. Bungalow staat op een superplek!!! top vakantie hebben wij met zijn tweeen gehad!!
Wij hebben de bungalow van Martine en Marc Lensink gevonden via Zoover en top-5000 en daar zijn we heel erg blij mee. De woning is ideaal gelegen en kijkt uit op de baai van Lagun waar de leguanen voor de deur liggen, verschillende soorten vogeltjes wonen, waterschildpadden die je van bovenaf in de heldere zee kunt zien liggen,... kortom een ideale plek als je van rust en snorkelen/duiken houdt. Het is wel nodig om een auto te huren om o.a. boodschappen te doen, heerlijke plekjes op te zoeken,etc. De inrichting van de bungalow is vrij eenvoudig en er is geen tv maar in plaats daarvan krijg je een terras en een balkon met idylisch uitzicht die alles goed maken! Op het terrein liggen enkel privé huisjes en iedereen is erg vriendelijk. Er is een zwembad en een privé parking die je kunt bereiken met een afstandsbediening.

Lagun
Via Zoover en website hebben wij deze bungalow gevonden en daar zijn we erg blij mee! Deze 3-kamer bungalow ligt in het rustige gedeelte van het eiland. Je kunt er heerlijk snorkelen, de leguanen logeren voor de deur, de waterschildpadden kan je in het water spotten vanaf het wandelpad naar het strand, ... Kortom als je op zoek bent naar een rustige accommodatie met een idylische ligging, dan ben je bij het huisje van Martine en Marc Lensink aan het juiste adres! De inrichting is vrij eenvoudig en er is geen tv maar in de plaats krijgt je een heerlijk terras en balkon waarop je lekker van het uitzicht kunt genieten waardoor je de rest vergeet. Bahia aps en duikschool is ernaast gelegen waar 1x in de week een barbecue wordt georganiseerd. Het is een voordeel dat de bungalow op privé terrein ligt want je huurauto staat veilig en de andere eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ivy die in het roze huis t.o.v. de poort woont, geeft je de sleutel.
wat een plek, echt te mooi om waar te zijn, ben zelfs op bali geweest maar hier gaan we zeker weer naartoe. We hebben gedoken, duikschool is dichtbij zon 200m, onderwaterwereld is echt nog mooi op deze plek, ons gezin een van 8j en een van 5j hebben een heerlijke vakantie gehad, alles was goed geregeld, wij vinden het zeker een aanrader! mooi zwembad en bungalow ook perfect en alles erop en eraan. En je kijkt zo over de baai en de zee.
wat een geweldige vakantie achter de rug!! een prachtige bungalow, in een soort prive resort, op de meest fantastische plek op het eiland!! Het strand is heerlijk, mooie onderwaterwereld! de bungalow is ruim, alles aanwezig, en de verhuurders kun je om alles vragen. Echt gewelig! we zijn aan het kijken voor volgend jaar, weer hier!
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |