Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Lagun
Ontsnap naar het zonovergoten Curaçao bij Lagun, waar het kristalheldere water van de nabijgelegen stranden en het verfrissende zwembadcomplex de perfecte achtergrond vormen voor een droomvakantie. Hier kom je niet alleen voor de zon; de whirlpool en het zonneterras nodigen uit tot ultieme ontspanning. Waar wacht je nog op? Jouw ideale vakantie begint hier!
De Ligging
Lagun ligt prachtig op Curaçao, een eiland bekend om zijn adembenemende stranden en levendige cultuur. Het hotel bevindt zich op een steenworp afstand van het strand, waardoor je binnen enkele minuten kan genieten van zon, zee en zand. Curaçao biedt een schat aan bezienswaardigheden, van historische stadsdelen tot natuurlijke wonderen. Verken de kleurrijke straten van Willemstad of duik in het kristalheldere water van de Caribische Zee. De toegankelijkheid tot lokale attracties en eenvoudige transportopties maken Lagun de perfecte uitvalsbasis om dit prachtige eiland te ontdekken. Het hotel is bovendien gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven, waardoor je vakantie zorgeloos begint.
Lagun laat niets te wensen over met zijn breed scala aan faciliteiten en diensten die een ontspannen verblijf garanderen. Bij aankomst word je verwelkomd door meertalig personeel dat klaarstaat om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar ontspanning in de bibliotheek of een excursie wilt boeken via de tourdesk, alles is mogelijk. De aanwezigheid van een muntwasserette, supermarkt en gratis Wi-Fi draagt bij aan het gemak. Buiten kun je genieten van de prachtige tuin of ontspannen op het zonneterras bij het zwembad, dat uitgerust is met ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantiegangers biedt het zwemcomplex mogelijkheden voor aquarobics. De rolstoelvriendelijke faciliteiten zorgen ervoor dat iedereen een fantastische tijd kan hebben bij Lagun.
In Lagun start je de dag goed met een voedzaam ontbijt in het beschikbare koffiehuis, waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan heerlijke opties. Het koffiehuis biedt een ontspannen sfeer voor zowel vroege vogels als uitslapers. Of je nu trek hebt in een lichte snack of een stevige maaltijd, je vindt hier altijd iets naar je smaak. De nadruk ligt op kwaliteit en comfort, waardoor je je dag altijd goed begint.
Het is belangrijk om te weten dat Lagun faciliteiten biedt die toegankelijk zijn voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, waaronder speciaal aangepaste kamers. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en diensten tegen betaling kunnen zijn. Voor betalingen accepteert Lagun zowel Visa als MasterCard, wat zorgt voor gemak tijdens je verblijf. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Website |
Lagun
Super mooie ligging, rust, erg schoon. Goed onderhouden, complete inventaris.
Heerlijk zwembad en binnen 5 minuten naar de baai van Lagun.
Wat een paradijsje, alles prima geregeld, fijn ontvangen, heerlijk gedoken tussen het koraal. Bungalow staat op een superplek!!! top vakantie hebben wij met zijn tweeen gehad!!
Wij hebben de bungalow van Martine en Marc Lensink gevonden via Zoover en top-5000 en daar zijn we heel erg blij mee. De woning is ideaal gelegen en kijkt uit op de baai van Lagun waar de leguanen voor de deur liggen, verschillende soorten vogeltjes wonen, waterschildpadden die je van bovenaf in de heldere zee kunt zien liggen,... kortom een ideale plek als je van rust en snorkelen/duiken houdt. Het is wel nodig om een auto te huren om o.a. boodschappen te doen, heerlijke plekjes op te zoeken,etc. De inrichting van de bungalow is vrij eenvoudig en er is geen tv maar in plaats daarvan krijg je een terras en een balkon met idylisch uitzicht die alles goed maken! Op het terrein liggen enkel privé huisjes en iedereen is erg vriendelijk. Er is een zwembad en een privé parking die je kunt bereiken met een afstandsbediening.
Lagun
Via Zoover en website hebben wij deze bungalow gevonden en daar zijn we erg blij mee! Deze 3-kamer bungalow ligt in het rustige gedeelte van het eiland. Je kunt er heerlijk snorkelen, de leguanen logeren voor de deur, de waterschildpadden kan je in het water spotten vanaf het wandelpad naar het strand, ... Kortom als je op zoek bent naar een rustige accommodatie met een idylische ligging, dan ben je bij het huisje van Martine en Marc Lensink aan het juiste adres! De inrichting is vrij eenvoudig en er is geen tv maar in de plaats krijgt je een heerlijk terras en balkon waarop je lekker van het uitzicht kunt genieten waardoor je de rest vergeet. Bahia aps en duikschool is ernaast gelegen waar 1x in de week een barbecue wordt georganiseerd. Het is een voordeel dat de bungalow op privé terrein ligt want je huurauto staat veilig en de andere eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ivy die in het roze huis t.o.v. de poort woont, geeft je de sleutel.
wat een plek, echt te mooi om waar te zijn, ben zelfs op bali geweest maar hier gaan we zeker weer naartoe. We hebben gedoken, duikschool is dichtbij zon 200m, onderwaterwereld is echt nog mooi op deze plek, ons gezin een van 8j en een van 5j hebben een heerlijke vakantie gehad, alles was goed geregeld, wij vinden het zeker een aanrader! mooi zwembad en bungalow ook perfect en alles erop en eraan. En je kijkt zo over de baai en de zee.
wat een geweldige vakantie achter de rug!! een prachtige bungalow, in een soort prive resort, op de meest fantastische plek op het eiland!! Het strand is heerlijk, mooie onderwaterwereld! de bungalow is ruim, alles aanwezig, en de verhuurders kun je om alles vragen. Echt gewelig! we zijn aan het kijken voor volgend jaar, weer hier!