Kunuku Aqua Resort
- Kinderzwembad
- Animatie programma
- Waterpark
- Sportfaciliteiten
Kunuku Aqua Resort ligt in het plaatsje Sint Willibrordus dat centraal gelegen is op het eiland. Met de gratis shuttlebus bezoek je de vele stranden die het eiland rijk is. De bushalte bevindt zich op 400 meter lopen van het resort.We raden je aan om het verdere eiland per auto te verkennen. Een auto kun je via het resort huren. Ontdek het bijzondere onderwaterleven van Curaçao in Porto Marie of struin over de boulevard van Willemstad. Wandelaars zitten goed in het prachtige Christoffelpark, het immense nationale park van het eiland. Weet jij al welk uitstapje je als eerste gaat maken?Ook genieten van een tropische vakantie vol luxe, lekker eten en leuke activiteiten? Boek je volgende vakantie bij Kunuku Aqua Resort.
Omschrijving
Het Kunuku Aqua Resort biedt een heerlijke all-inclusive vakantie voor de echte zonaanbidder. Het viersterren resort ligt centraal op het eiland Curaçao en is een perfecte uitvalsbasis om het gehele eiland te verkennen. Vakantiegangers die je voorgingen naar het Kunuku Aqua Resort waarderen het vriendelijke personeel, de ruime kamers en het heerlijke eten. Meer te weten komen over deze tropische oase? Lees dan zeker even verder.
Neem een duik in een van de vier grote zwembaden en roetsj van de vele glijbanen voor eindeloos plezier. Voor wie graag een kleurtje opdoet, beschikt het zwembad over voldoende ligbedden en parasols. Op het Kunuku Aqua Resort vind je verder ook een kleine souvenirwinkel, drie restaurants (buffet, a-la-carte, pizza) een snackbar en een zonneterras. Ook is er een Sushi restaurant op het resort (tegen betaling). Gasten zijn erg tevreden over het eten en er is veel keuze voor vegetarische eters. Voor de kleine avonturiers zijn er twee aparte kinderzwembaden met glijbaan op het Kunuku Aqua Resort. Ook vind je diverse speeltuintjes op het park en zijn er speciale activiteiten te beleven in de vakantieperiodes. Er is veel vermaak voor de jonge gasten, zodat jij rustig je accu kunt opladen. Babybedjes zijn verkrijgbaar op aanvraag. Liever in shape blijven tijdens je vakantie bij Kunuku Aqua Resort? Ook daar zijn voldoende faciliteiten voor aanwezig. Zo is er een gym, voetbalveld, met basketball facilitieten en een tafeltennistafel. Ook is er 1 keer per week aqua zumba en drie keer per week live-muziek en kunnen de voetjes van de vloer.
Het Kunuku Aqua Resort beschikt over ruim tweehonderd kamers met een groot balkon. De kamers zijn ruim en worden dagelijks voor je schoongemaakt. Je hebt de keuze uit een standaard kamer, familiekamer of appartement. Wifi is bij de prijs inbegrepen zodat je in contact kunt blijven met het thuisfront. Alle kamers beschikken o.a. over een airco, een televisie en een kluisje. Voor gezinnen groter dan vier personen zijn er extra ruime appartementen beschikbaar in het Kunuku Aqua Resort.
All-Inclusive
Dankzij het all-inclusive arrangement van het Kunuku Aqua Resort kun je je portemonnee in de kamer laten. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes zijn inbegrepen en worden door de dag heen vers voor je bereid. Tegen betaling kun je ook genieten van een van ons Sushi restaurant.
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 1284 Ga naar accommodatieDolphin Suites
HotelAward ZilverZeer goede service19 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 1027 Ga naar accommodatiePapagayo Beach Hotel
HotelPrachtig gelegen20 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 1193 Ga naar accommodatieAvila Beach Hotel
HotelPrachtig gelegen16 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 1218
- Tonique20-03-2023
Zeer teleurstellend
Echt geen 4 sterren waard! Kamers zijn niet in orde en worden overgeslagen met schoonmaken. Buffet heel weinig keuze je eet elke dag hetzelfde. Receptie geeft je geen welkom gevoel zoals dat hoort op Curaçao. Er zijn zoveel betere hotels op Curaçao hier nooit meer naartoe.
- Ype en Cintia10-10-2022
Prima Resort en relax
De afgelopen jaren hebben wij 5 keer geboekt bij Kunuku Aqua Resort, waarschijnlijk ook in 2023 voor de 6de keer. Wij komen er met heel veel plezier. Wij lezen ook de reviews van andere gasten en snappen de negatieve punten. Het bijvullen van het eten laat soms te wensen over. Kwaliteit van het eten vinden wij prima. Personeel is over het algemeen vriendelijk, sommige personeelsleden komen ongeïnteresseerd over en zijn niet altijd vriendelijk. Afgelopen jaar waren de kamers niet schoon, wij zijn beter gewend. Een tip om het dweilwater af en toe te verschonen. Badkamer was vies in de naden en hadden last van kakkerlakken. Opvallend zijn de reacties op de reviews van Kunuku, ze snappen de negatieve reacties en beloven hier iets mee te doen, wij zien niet de verbeteringen welke worden beloofd. Wij snappen ook de ergernis over de locals(dagpassen). Worden vaak met voorrang geholpen. Last but not least: prima vertoeven bij Kunuku.
- F.E.Nijborg_Frijn06-10-2022
Fantastisch
Deze keer waren we met 10 personen 2 familiekamers op de bg alles weer super geregeld inclusief kinderbedje voor de kleinste. We zijn hier al vaker geweest en alles is altijd super. Het eten is ook goed veel variatie bij ontbijt lunch en avond eten,en als je vragen hebt of iets speciaals wil zijn ze altijd bereid om je tegemoet te komen. De mensen die zeuren over het eten, eten thuis waarschijnlijk altijd hetzelfde en zijn niet veel gewend Nieuw waren de thema maaltijden deze zijn zeer geslaagd ga zo door. Wij komen zeker terug Fam.Nijborg
Eigenaar, 03-11-2022
Beste FE Nijborg-Frijn,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
- J24-09-2022
Zeer slecht
Slecht eten . In de rij staan voor drinken , word niks gebracht. Kamers worden vergeten schoon te maken. Handdoeken worden niet gewisseld. Weinig service en kwaliteit voor de prijs die ze rekenen.
Eigenaar, 06-10-2022
Beste J,
Hartelijk dank voor uw feedback. Spijtig te lezen dat het niet naar wens was.
- SB31-08-2022
Prima
Appartement was netjes en van alles voorzien. Mooi groot balkon. Schoonmaak dagelijks. Verschillende zwembaden, water wel troebel. Personeel divers, de helft is erg sociaal en vriendelijk en maakt spontaan een praatje, anderen komen niet echt gemotiveerd over. Eten vrij ééntonig.... en op is op.... wij kwamen rond 9.00 uur bij het ontbijt (is tot 10.00 uur) en dan werden de croissantjes bijv niet meer bijgevuld. Zo ook met bepaalde drankjes aan de bar. Over het algemeen een prima hotel, wat waarschijnlijk door covid ook een moeilijke periode heeft gehad. Auto huren is wel nodig gezien het hotel vrij afgelegen ligt. Wel rijden er een paar keer per week gratis pendelbussen naar strandjes en willemstad.
Beste SB,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
- Olaf12-08-2022
Zonde van het geld.
Waar zal ik beginnen. Het eten is bijzonder slecht met weinig tot geen variatie als je er 1 dag hebt gegeten weet je wat je de rest van de vakantie eet. Daarnaast worden de bakken met sla etc. niet of laat bijgevuld wanneer ze leeg zijn. Sommig eten (pancakes) zijn niet gaar. En het restaurant heeft niet voldoende capaciteit om de gasten te herbergen, hierdoor moet je buiten zitten met je bord op schoot. De glijbanen zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar want grote kinderen glijden niet omdat er te weinig water door heen gaat. Het zwembad water is twijfelachtig en de badmeester dreigt kinderen dat hun vader €100 moet betalen omdat ze een bommetje maken. Een deel van het personeel is vriendelijk maar een ander deel heeft er geen zin in. Zonde want er zit veel potentie in het resort qua ligging en faciliteiten.
Beste Olaf,
Jammer om te lezen dat uw verblijf niet naar wens was. Het dreigen slaat de plank idd helemaal mis en zal hier ook actie voor ondernemen.
Tevens wil ik u informeren dat wij een nieuwe operational manager hebben aangesteld waardoor we nu al veel verbeteringen zien.
- Leonie09-08-2022
Was redelijk maar niet nog een keer hierheen
Wij zijn net een paar dagen terug van fijne vakantie op Curaçao. We verbleven voor het tweede jaar in dit resort. Echter was dit de laatste keer door toch een aantal dingen wat wij niet prettig vonden. Het ontbijt was prima, genoeg keus. Bij de lunch vonden wij het al minder worden, veel van hetzelfde, patat, salade wat er niet vers uit zag, weinig variatie, vaak was het brood al op voor mijn kinderen. In de avond was het wisselend, de ene avond was er heerlijk gekookt zoals nasi, wraps, lekkere stukjes vis of vlees. Maar aan andere avond was het echt vreselijk, weinig keus, veel van het eten lag op door elkaar en op de grond, koude patat, koude frikandellen etc. De bediening was ook wisselend, de ene was heel aardig en de ander stond er bij met een onweers kop. Ook bij de kamer schoonmaak kon het beter, bedden werden elke dag netjes opgemaakt maar niet verschoond. Handdoeken werken amper aangevuld evenals de wc rollen. Jammer!
Beste Leonie,
Jammer om te lezen dat het niet helemaal naar wens was. Onze excuses.
- Willem07-08-2022
Prima maar er zijn echt wel verbeterpunten
Mooi complex met mooie tuinen. Appartement met 3 slaapkamers was prima. Wel raar dat je in een appartement voor 6 personen maar 4 zitplaatsen in de woonkamer hebt. Eten was prima, niets mis mee. Zwembaden zijn mooi, maar de grote hoeveelheid daggasten maken het er niet leuker op. Daardoor is het heel erg druk en met tijden heel luidruchtig. Daarnaast gaan de dagjesmensen bij bepaalde barretjes voor. Dan betaal je veel geld voor een vakantie en krijg je dat. Dat is voor ons helaas wel de reden dat we hier niet nog een keer naar toe zouden gaan, hoe prima we het verder ook gehad hebben. Animatie is zeer slecht. De 2 jongens zijn ongeïnteresseerd en totaal niet geschikt om met kinderen te werken. Lijkt of ze dit baantje zien als een mooie gelegenheid om een op het eiland te verblijven. Als er een activiteit is, zitten ze op hun telefoon of met vrouwelijke gasten aan de bar te praten. Shanty, die werkt in Kunuku's hut, is een topper.
Beste Willem.
Hartelijk dank voor uw review. We zijn druk bezig met de punten te verbeteren. We hopen u nog een keer te mogen ontvangen.
Hotel Kunuku Aqua Resort info
- AirconditioningBeschikbaar
- WinkelsBeschikbaar (1)
- BarsBeschikbaar (4)
- RestaurantsBeschikbaar (4)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- MassageBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (3)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AquaparkBeschikbaar
- Telefoonnummer+599 9 864 44 55
- E-mailadres[email protected]
- WebsiteHotel Kunuku Aqua Resort
Eigenaar, 03-11-2022
Beste Ype en Cintia,
Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn overgegaan op een ander schoonmaak systeem wat beter en fijner werkt. We hopen u volgende nog beter van dienst te kunnen zijn.