/https%3A%2F%2Fq-xx.bstatic.com%2Fxdata%2Fimages%2Fhotel%2Fmax1500%2F134945394.jpg%3Fk%3Db82d129ab6e97e1cc74d2353e7b819edf9a28a9514ba12be18c58d0eba8c7782%26o%3D)
Morena Eco Resort
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Jan Kok Lodges voor je op een rij gezet:
Jan Kok Lodges is een rustig en kleinschalig resort op Curaçao. Dankzij de gastvrije Nederlandse eigenaren voel je je direct welkom. Relax bij het zwembad of in de tuin, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. Gelegen in het midden van het eiland. Om de strandjes in de omgeving en Willemstad te...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Jan Kok 51, Sint Willibrordus |
Website | |
Social media |
We hebben een ontzettend fijn verblijf gehad bij Jan Kok Lodges. Prachtig appartement, zo leuk ingericht. Heerlijke bedden, prima uitgeruste keuken, er is aan alles gedacht. Fijne badkamer. Maar je leeft toch het meeste buiten en daarvoor is een fantastische veranda zelfs met een BBQ waar we veel gebruik van hebben gemaakt. De tuin is fantastisch met lekker zwembad. Wij vinden Jan Kok Lodges een unieke accommodatie en de eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. We hadden ook de auto gehuurd via hen wat ook allemaal goed was, je wordt opgehaald van het vliegveld. Kortom een dikke tien!
In 2022 hebben wij Jan Kok Lodges ontdekt en een hele fijne vakantie gehad. Een paradijsje op aarde, waar je je meteen thuis voelt. Omdat dit zo fijn voelde, hebben wij in juni 2023 dit paradijsje weer opgezocht. De rust, het gezang van de vogels, de prachtig aangelegde tuin, het mooie appartement met veranda, heerlijk koele zwembad en de gastvrijheid van Jeroen en Frederieke, maakt dat wij wederom een top vakantie hebben gehad. Ben je op zoek naar een verblijf op Curaçao, wat in de buurt ligt van de mooiste stranden en midden in de natuur, twijfel dan niet langer en boek een appartement bij Jan Kok Lodges! Groeten, Maris en Ingrid
Hartelijk ontvangst en goeie service. Er wordt gezorgd voor schone bad en strand handdoeken gedurende je verblijf. Er hangt een fijne sfeer en de eigenaren zijn erg toegankelijk wanneer je vragen hebt. We hebben hier ook de auto gehuurd. Goed onderhouden en fijne auto. Kortom, zeer aan te raden accommodatie voor jong en oud!
Elke week, zo niet dagelijks, denk ik terug aan ons fantastische verblijf bij Jan Kok Lodges. Samen met vrienden hadden we de Flamingo lodge en het Flamingo appartement gehuurd. Het is GENIETEN in hoofdletters. De veranda, het uitzicht, de prachtige tuin, het heerlijke zwembad: In één woord geweldig! Het is hier een oase van rust en een prima vertrekpunt om het hele eiland te ontdekken. Frederieke is een vrolijke en enthousiaste gastvrouw die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Het is niet de vraag óf we hier een keer terug komen, maar wanneer...
Wij waren na ellende van de grote “c” eindelijk terug bij Jan Kok lodges nu met mijn man en 2 meiden van 19. Wij zijn al vaker geweest en elke keer als we komen hebben Jeroen en Frederieke het weer mooier gemaakt echt een paradijs!!! En we hadden nu zelfs een bad in de badkamer!! Elke keer voelt het alsof we er net zijn geweest. Het is voor ons inmiddels als thuiskomen zo vertrouwd en een mooi paradijsje in het midden van het eiland. De 2 meiden konden zelf met de auto naar uitgaansgelegenheden en wij heerlijk genieten op de loungebank op de veranda. Voordeel van deze plek is weg van de massa en wil je massa neem de auto om dan vervolgens weer de rust te pakken hier. Jaaaa wij komen weer terug!!
Jan Kok Lodges wat een fantastische plek om te verblijven. het ontbreekt je aan niets, je voelt je hier heel snel thuis! de gemoedelijkheid, de sfeer, de rust, de natuur. maar bovenal Jeroen en Frederiek waar je je meteen op je gemak bij voelt wat een lieve mensen. Wij zijn zeker van plan om nog een keer naar Jan Kok Lodges terug te gaan! Bedankt Jeroen en Frederiek voor een hele fijne tijd!👌
Bungalowcomplex | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |