Amazing View
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01920000-01929999%2FE1928680.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3003742.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02800000-02809999%2FE2807764.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02800000-02809999%2FE2807761.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3004005.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Amazing View voor je op een rij gezet:
Amazing View
Geen minpunten alleen pluspunten. Mooi uitzicht,fijne jacuzzi. Lieve beheerders Ans en Bart. Al 5 x geweest op dit park.
Alleen maar lof!! Niet alleen de view maar alles is amazing! Huisje met alles er op en er aan, heerlijke bedden, super badkamer, stoelen om te relaxen, ligbedden en ook heerlijk was de prive jacuzzi! Koelbox om mee te nemen naar strand. Hele vriendelijke en behulpzame gastheer en vrouw. Met antwoord op al je vragen. Huurauto erbij was ook prima! Transfer van en naar luchthaven is inbegrepen en verliep ook perfect. Bij aankomst zelfs een koud biertje in de (grote) koelkast! Ook de ligging midden op het eiland is perfect. Rustig maar heel dicht bij stranden, winkels en Willemstad.
Een fantastische locatie. Geweldige gastvrijheid en echt een plek om tot rust te komen. Door de ligging en de auto bij de bungalow mooi centraal om het hele (prachtige) eiland te verkennen. Echt een plek om naar toe terug te gaan.
Amazing View
Het vakantie gevoel bij Amazing-View-Bungalows begint vanaf het moment dat je boekt. De gastvrouw en gastheer zijn beide heel vriendelijk, ook tijdens het contact via email. Maar natuurlijk het echte vakantie gevoel begint op het moment dat je buiten komt in de luchthaven en de warme lucht voelt. Het ophalen is heel gemakkelijk en in nog geen 15 minutjes kom je aan op het prachtig terrein. Wij zaten in de “paarse bungalow” zo als Gerlinde en Dirk onze bungalow noemden. Het huisje was heel netjes en gezellig ingericht. In de bungalow was alles aanwezig wat we nodig hadden. Het bed voelde net als thuis, en we sliepen letterlijk in een paradijsje. En gelukkig werkte de wifi ook goed, zodat we het thuisfront op de hoogte konden houden. En tijdens de skype konden we onze familie heel jaloers maken met het uitzicht, want dat was letterlijk adembenemend. Je wordt wakker gemaakt door de fluitende vogels. Onze eerste kolibri vonden we heel speciaal, snel bleek dat er echt veel kolibri's zitten. Ook een heel positief ding was dat we de auto vlak naast het huisje konden zeten, wat heel praktish was. Ik sluit dit af met een bedankje richting de gastvrouw en gastheer voor het goede ontvangst en de mogelijkheid voor de geweldige vakantie. Tot ziens.
Een prachtig uitzicht en mooie bungalows. Privacy verzekerd. Gastvrouw en -heer staan altijd ter beschikking.
Net terug van de 2e keer bij Gerlinde en Dirk. Koffers inpakken, paspoort, rijbewijs en pinpas en vliegen maar. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Je word opgehaald van het vliegveld en ook weer netjes terug gebracht. De koelkast is gevuld met de eerste dingetjes en alles is aanwezig voor een onbezorgde vakantie. Het uitzicht is geweldig. Er is een wasmachine aanwezig en wij hebben Rotterdam Kampioen zien worden op de TV. De bijgeboekte auto staat volgetankt voor je klaar. Als je eens een dagje niks wilt, is de jaccuzi Top!!
Wij hebben hiervoor 3x een B&B uitgeprobeerd, maar we vinden dit toch echt alles overtreffen. Wij zijn dan ook geen mensen die op een resort gaan zitten.
Ons internet was niet helemaal perfect (viel regelmatig weg) maar hier wordt aan gewerkt.
Kortom, wij hebben onze vrienden en kennissen deze accommodatie aangeraden.
Cafe | Niet beschikbaar |
Bars | Niet beschikbaar |